Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na pamet mi pade Pavese, koji kaze da je covjek jedino bice sto radi da bi se obuklo. Zasto se mi stidimo svoje 'golotinje', a bojimo tudje? Oni koji se ponasaju u skladu sa prirodom ostaju uskraceni za jedan vazan uzitak, dok oni kojima takvo ponasanje smeta ostaju uskraceni za samopouzdanje.
-- Spencer Tunick
Last edited by repeater on 05/02/2006 03:56, edited 2 times in total.
pa covjek je jedina zivotinja koja ne radi instinktivno...covjek koristi mozak i ima izbor...hoces obucen, izvoli...hoces go-golcat , izvoli...nisam razumjela ko se to stidi i ko se to boji
vesela wrote:covjek ima izbor...hoces obucen, izvoli...hoces go-golcat, izvoli...
grijesis. da je tako nudisti nebi bili prisiljeni da se zavlace medju stijene, daleko od oka ostalih kupaca. a mozda u nekom emancipiranom drustvu iz kojeg se ti javljas, ljudi dijele radna mjesta su nudistima i jedu u istom restoranu. greetings to fucking utopiana.
vesela wrote:covjek ima izbor...hoces obucen, izvoli...hoces go-golcat, izvoli...
grijesis. da je tako nudisti nebi bili prisiljeni da se zavlace medju stijene, daleko od oka ostalih kupaca. a mozda u nekom emancipiranom drustvu iz kojeg se ti javljas, ljudi dijele radna mjesta su nudistima i jedu u istom restoranu. greetings to fucking utopiana.
aaaa...sad shvatam...ovi sto se zavlace medju stijene se i stide i boje ...pa sto ne rece odmah?...drugi dio komentara me pravo nasmija na sabahu