Novogodisnje odluke...
Moderator: anex
-
PR80.
Protivnik sam cigareta pa mi je drago sto je kod nas u Skandinaviji zabranjeno pusenje.FortunaBela wrote:Ja nemam tih problema...., gdje god da izađem, zabranjeno je pušenje...
. Svi su protiv nas, borim se ko lavica....
Ja se vise borim sa tim da pojedini clanovi familije i prijatelji prihvate da je u mom stanu totalno zabranjeno pusenje. Respektuju moju odluku ali da se slazu 100 % sa mnom: cisto sumnjam.
Kad je najveca zima moraju da stoje na balkonu i povuku koji dim (mogu samo sebi zahvaliti
-
FortunaBela
Pa me zoveš da dođem kod tebe....jesi ti luda.....da se smrznem na balkonu.... 
-
car-x
procito sam neki interesantan clanak, a i kako sam zdravstveno malkice nakrnjen, odlucio sam se paziti sta jedem.. gledam na kalorije i pokusavam da unosim 500-600 kalorija manje nego mi je to organizmu potrebno (u ovom trnutku po onoj tamo formuli 2400 kalorija mi treba)..
kad sam se od proslog do ovog decembra mogu udebljati 18 kg, sad je virjeme da vidimo dokle se moze u suportnom smjeru..
u vojsci mi je za tri i po mjeseca poslo za rukom da stucem nekih 12 kg..
bumo vidili
kad sam se od proslog do ovog decembra mogu udebljati 18 kg, sad je virjeme da vidimo dokle se moze u suportnom smjeru..
u vojsci mi je za tri i po mjeseca poslo za rukom da stucem nekih 12 kg..
bumo vidili
-
sl@ven
#31 Re: Novogodisnje odluke...
[quote="xygirl"][quote]vodolija_33
Ma da ti iskreno kažem, ide mi na živce kada mi garderoba ima miris dima cigarete :)[/quote]
eh to je jedino sto je tuzno nakon sto sam kvitnula pusenja :-? super se osjecam, sve je za pet ali koja korist kad ponovo izlazim na mjesta gdje 90% raje pusi i uvijek garderoba bazdi na dim :-?[/quote][size=24][/size]bbbbbdbddbdbbdnhnjavascript:emoticon(':oops:')
Embarassedjavascript:emoticon(':x')
Madjavascript:emoticon(':x')
Mad
Ma da ti iskreno kažem, ide mi na živce kada mi garderoba ima miris dima cigarete :)[/quote]
eh to je jedino sto je tuzno nakon sto sam kvitnula pusenja :-? super se osjecam, sve je za pet ali koja korist kad ponovo izlazim na mjesta gdje 90% raje pusi i uvijek garderoba bazdi na dim :-?[/quote][size=24][/size]bbbbbdbddbdbbdnhnjavascript:emoticon(':oops:')
Embarassedjavascript:emoticon(':x')
Madjavascript:emoticon(':x')
Mad
-
sl@ven
#33 ggfgfghghgh
fgghhrrghrghghghghghgPR80. wrote:Protivnik sam cigareta pa mi je drago sto je kod nas u Skandinaviji zabranjeno pusenje.FortunaBela wrote:Ja nemam tih problema...., gdje god da izađem, zabranjeno je pušenje...
. Svi su protiv nas, borim se ko lavica....
Ja se vise borim sa tim da pojedini clanovi familije i prijatelji prihvate da je u mom stanu totalno zabranjeno pusenje. Respektuju moju odluku ali da se slazu 100 % sa mnom: cisto sumnjam.
Kad je najveca zima moraju da stoje na balkonu i povuku koji dim (mogu samo sebi zahvaliti).
-
FortunaBela
Izbor je ljeto....PR80. wrote:Preko ljeta otvoren balkon, preko zime sav u staklu i + grijanje.FortunaBela wrote:Pa me zoveš da dođem kod tebe....jesi ti luda.....da se smrznem na balkonu....![]()
![]()
Nema sanse da se zaledis.
-
FortunaBela
Nema ba te kombinacije....edu wrote:a zamisli dobijem kombinaciju: pusi a ne pusi..anais_nin wrote:znas kako kazu....pazi sta pozelisedu wrote:i zenu koja ne pusi..![]()
![]()
![]()
![]()
..pa koji ce mi onda djavo..
![]()
![]()
- anais_nin
skontala sam ja tebe...ali bjezi ova sto ne pusi cigare je gora....ne praksa se ni na cemu pa nema ni nadeedu wrote:pa ja kazem najgora kombinacija je pusi a ne pusi..ja sam nepusac..znaci smeta mi dim..a ono sto mi ne smeta ona ne pusi..![]()
![]()
![]()