nova šivaća mašina

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
edobih

#1 nova šivaća mašina

Post by edobih »

molim za pomoć :da li neko zna gdje kupitu novo šivaću mašinu u bih,sa garancijom.srbija i hrvatska su pue takvih prodavnica,a ja se smori pretražujući internet,bosna ništa.želio bih ženi pokloniti šivaću mašinu za rođendan.
hvala
seshat

#2 Re: nova šivaća mašina

Post by seshat »

danas sam vidjela šivaću mašinu u izlogu :-). bila sam u Raiffeisen banci na Ilidži (kod mosta) i parkirala auto s druge strane ceste. tu na ćošku ima nekakva prodavnica elektičnih aparata i u izlogu stoji i mašina. pojma nemam niti koja je marka, niti za garanciju, samo sam je vidjela u izlogu. znači kada pređeš ulicu preko puta RB.
seshat

#3 Re: nova šivaća mašina

Post by seshat »

seshat wrote:danas sam vidjela šivaću mašinu u izlogu :-). bila sam u Raiffeisen banci na Ilidži (kod mosta) i parkirala auto s druge strane ceste. tu na ćošku ima nekakva prodavnica elektičnih aparata i u izlogu stoji i mašina. pojma nemam niti koja je marka, niti za garanciju, samo sam je vidjela u izlogu. znači kada pređeš ulicu preko puta RB.
mislila sam dodati ovo :) a ne ovo :-)
CherryLips

#4 Re: nova šivaća mašina

Post by CherryLips »

Pa ima prodavnica Bagat u ulici Hiseta na Marindvoru,u onom nizu gdje je Exclusiv...
alica.k

#5 Re: nova šivaća mašina

Post by alica.k »

imas i u bingu masine za sivenje...ne vidjeh koja je marka
Misterxy

#6 Re: nova šivaća mašina

Post by Misterxy »

Sve zavisi za šta će se šivaća mašina koristiti,da li je osoba polaznik u šivenju ili je već solidan majstor.
Šivanje je dosta kreativno,a mogućnosti beskonačne
Sve O šivaćim mašinama,puno detaljnih objašnjenja,pitanja,komentara i još dosta koječega naći će te na:

http://www.masinskikutak.com
Misterxy

#7 Re: nova šivaća mašina

Post by Misterxy »

Post Reply