ja sam u radnji kupila par puta dok ovo nisam skontala, nikad vise
ono sto sigurno znam je da ih ima na otoci kod neke djevojke koja prodaje nakit, neke tako sitnice i lakove..
Moderator: anex
ha sta ce mi dvije slicne boje, imam crvenih 3-4 kuci.. sve se osusiloJolie wrote:
A ruzo,
kupi i ovaj 416, nije sto maraka![]()
![]()
Imam tako i ja paletu crvenih, paletu rozih, paletu nude...itd.itdWildRedRose wrote: imam crvenih 3-4 kuci.. sve se osusilo
to se i meni dogodilo prije par dana na palcu.Partizzanka wrote:joj drugarice
sad mi je nokat n asrednjem prstu tako se izlistao da sam se ja prepala
bukvalno po pola na dva sprata se podijelio! sva sreca nije preduboko pa je ostalo nesto od duzine
skontala sam da je meni pucanje povezano sa stresom definitivno
mogu mi u jednom danu svi nokti popucati ako sam pod jakim stresom
flormar? koja pijaca?lavorpunvode wrote:kakav Importanne kakvi bakraci, flormar na pijaci po 1KM, a .
u istom tom postu sam napisala.. otoka..Sanda88 wrote:flormar? koja pijaca?lavorpunvode wrote:kakav Importanne kakvi bakraci, flormar na pijaci po 1KM, a .
Sada imaju iskljucivo katalosku prodaju i jako se brzo sire. Imam vec tonu njihovih lakova, cijena 2,20 sve nijanse, osim shimmer i sl. sa sljokicama koji su mrvicu skuplji. Ako ti treba jos info ili narudzba, moze pplavorpunvode wrote:zene, gdje kupiti farmasi lak, zna li neko? davno sam imala jedan lijep, i voljela bih ga opet naci.![]()
i evo usput, slika![]()
Koristi ovo. Tri dana mazi sloj na sloj ovaj ucvrscivac, 4. dan skines i sljedeci dan opet tri dana mazes pa jedan dan pauza i tako tri tjedna. Ovo ulje je dobro za kozicu a isto pise da ubrzava rastveze s vezom wrote:Zene jel ima nesto od cega bi nokti brze rasli ?
Primjetila sam da u posljednje vrijeme to pravo sporo ide..dok to prije nije bio slucaj :s
Neznam kakva je kvaliteta jer nemam nijedan, al skupi su zato sto je to americki brendsoraya93 wrote:Moze li mi neko reco kakvi su OPI lakovi? zasto su onako skupi
15-20, 20+...WildRedRose wrote:koja im je cijena ?