i meni malo koji lak u boji odgovara, rozi, za divno cudo, odgovaralemniskata wrote:
lijepo je bašja volim roze tonove ali mi ne idu uz ton kože nikako iako sam onaj hladni tip
@una_bo: isti fazon ko zlatno crna kombinacija, lijepo
Moderator: anex
i meni malo koji lak u boji odgovara, rozi, za divno cudo, odgovaralemniskata wrote:
lijepo je bašja volim roze tonove ali mi ne idu uz ton kože nikako iako sam onaj hladni tip

una_bo wrote:
Kao sto rekoh, bijelim sam lakom lakirala nokticeevo Hin

una_bo wrote:e pa dajte žene ideje, ostadoh bez istih![]()
lavorpunvode wrote:znala sam kome ce se svidjeti
lavorpunvode wrote:![]()
ovi su mi prelijepi !!!! Zna li neko gdje da nadjem bas ovakav lak ?una_bo wrote:e pa dajte žene ideje, ostadoh bez istih![]()
evo moj mali doprinos, ali ako neko ima nekih sličica i fazona, recite.
Ljube wrote:lavorpunvode wrote:![]()
koje sljokice? koja nijansa rozog?

tablete B kompleksa... pijem ih par mjeseci iz drugih razloga, ali sam primjetila da mi nokti nikad nisu bili jaci i zdraviji. prvi put da su mi prerasli neku uobicajenu duzinu a da nijedan nije pukao niti poceo da se listaPartizzanka wrote:drugarice,
da znate kako sam se sinoc porezala ... i vas bi boljelo- mogu samo tu sliku staviti
morala sam se nekome pojaditi
sada mogu samo da sanjam o lakiranju
nokti su mi se toliko izlistali da ne znam sta da radim
Ima li još šta osim b kompleksa? Jer i ja ga pijem al nokti i dalje pucaju, to negdje sa sredine nokta krenelavorpunvode wrote:tablete B kompleksa... pijem ih par mjeseci iz drugih razloga, ali sam primjetila da mi nokti nikad nisu bili jaci i zdraviji. prvi put da su mi prerasli neku uobicajenu duzinu a da nijedan nije pukao niti poceo da se listaPartizzanka wrote:drugarice,
da znate kako sam se sinoc porezala ... i vas bi boljelo- mogu samo tu sliku staviti
nokti su mi se toliko izlistali da ne znam sta da radim
Imaju u dmu neke kapsule za kosu i nokte. Nisam ih dugo pila pa ne znam učinak.sophieEl wrote:Ima li još šta osim b kompleksa? Jer i ja ga pijem al nokti i dalje pucaju, to negdje sa sredine nokta krenelavorpunvode wrote:tablete B kompleksa... pijem ih par mjeseci iz drugih razloga, ali sam primjetila da mi nokti nikad nisu bili jaci i zdraviji. prvi put da su mi prerasli neku uobicajenu duzinu a da nijedan nije pukao niti poceo da se listaPartizzanka wrote:drugarice,
nokti su mi se toliko izlistali da ne znam sta da radimspecifično na palčevima. Eh dok to izraste i nokti postanu normalnog oblika, koje li novosti puklo opet sa strane
znam tacno o cemu pricas, kada pukne onaj jos neizrasli dio.. :S meni se to desavalo kad mi prerastu pa negdje zakacim noktomsophieEl wrote:Ima li još šta osim b kompleksa? Jer i ja ga pijem al nokti i dalje pucaju, to negdje sa sredine nokta krenelavorpunvode wrote:tablete B kompleksa... pijem ih par mjeseci iz drugih razloga, ali sam primjetila da mi nokti nikad nisu bili jaci i zdraviji. prvi put da su mi prerasli neku uobicajenu duzinu a da nijedan nije pukao niti poceo da se listaPartizzanka wrote:drugarice,
nokti su mi se toliko izlistali da ne znam sta da radimspecifično na palčevima. Eh dok to izraste i nokti postanu normalnog oblika, koje li novosti puklo opet sa strane