Nokti - zenske ruke
Moderator: anex
-
Ella656
#1051 Re: Nokti - zenske ruke
Zna li neko gdje se moze kupiti gusti pastelno rozi lak da traje, da nije essence, da je do 3-4 km i da nije iz kataloga? Znam da sam komplikovana, izvinite 
-
Bellica
#1053 Re: Nokti - zenske ruke
Ja sam imala isti problem, ali riješen zahvaljujući damama na ovoj temi. Koristila sam onaj tretman gdje se nokti lakiraju u tri sloja svaki dan po jednom, a onda četvrti dan ponovo ispočetka. Ne znam kako se preparat zovr, imaš ovdje nekoliko stranica ranije i sliku kako izgleda. Kupuje se u DM-u, tamo gdje stoje turpije i acetoni, ja sam platila 4,80 KM ja mislim. Uglavnom, predobar je i zahvaljujem svim damama na preporuci. Otiđi i kod doktora svakako, ali ovaj lak pomaže 100%sherbett wrote:Lavor, prekrasni su ti nokti!
nego, ja imam neki gadan problem. užasno mi se listaju nokti. I to ne samo s vrha, nego i po sredini, a osobito sa strane. Baš su mi ko žvaka, lome se užasno lako i jako su labavi. Isto i na nogama. Idući tjedan idem kod doktora da vidim zašto. Je li netko imao takvih problema?
- alkalna_baterija
#1054 Re: Nokti - zenske ruke
essence nail hardenerBellica wrote:Ja sam imala isti problem, ali riješen zahvaljujući damama na ovoj temi. Koristila sam onaj tretman gdje se nokti lakiraju u tri sloja svaki dan po jednom, a onda četvrti dan ponovo ispočetka. Ne znam kako se preparat zovr, imaš ovdje nekoliko stranica ranije i sliku kako izgleda. Kupuje se u DM-u, tamo gdje stoje turpije i acetoni, ja sam platila 4,80 KM ja mislim. Uglavnom, predobar je i zahvaljujem svim damama na preporuci. Otiđi i kod doktora svakako, ali ovaj lak pomaže 100%sherbett wrote:Lavor, prekrasni su ti nokti!
nego, ja imam neki gadan problem. užasno mi se listaju nokti. I to ne samo s vrha, nego i po sredini, a osobito sa strane. Baš su mi ko žvaka, lome se užasno lako i jako su labavi. Isto i na nogama. Idući tjedan idem kod doktora da vidim zašto. Je li netko imao takvih problema?

ja ovaj koristim i sad za sad je odličan
- Partizzanka
#1055 Re: Nokti - zenske ruke
http://modniblog.com/wp-content/uploads ... G_7431.jpg
preporucujem
https://farm4.staticflickr.com/3765/138 ... 8211_o.jpg
preporucujem, nisu moje slike kao sto vidite
mislim da nisu ni preskupi proizvodi
preporucujem
https://farm4.staticflickr.com/3765/138 ... 8211_o.jpg
preporucujem, nisu moje slike kao sto vidite
mislim da nisu ni preskupi proizvodi
- Partizzanka
- Michun
#1057 Re: Nokti - zenske ruke
za nas koje se lakiramo tamnim lakovima...super stvar
ebay

ebay

- swirl
#1058 Re: Nokti - zenske ruke
Vec sam jednom pisala o ovome, ali evo opet. Ko ima problema sa lomljivim noktima, ko gricka nokte (kao sto je bio moj slucaj), i ko zeli da opet ima lijepe i cvrste nokte, preporucujem ovaj proizvod. Znaci jedini proizvod koji mi je pomogao da imam lijepe i njegovane nokte. Jedini problem je sto se moze samo kupiti vani, kosta nekih 12EUR.

- lavorpunvode
#1059 Re: Nokti - zenske ruke
Danas svratih u onu radnju na siranu da kupim onaj rozi lak koji sam zadnji put hvalila ovdje mesh cini I ostadoh razocarana, nema ga vise I nece vise dobijati golden rose lakove, ali golden rose otvara radnju u al shiddiju uskoro. :smajlikojizadovoljnotrljaruke: 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1060 Re: Nokti - zenske ruke
Zasto, kakolavorpunvode wrote:Danas svratih u onu radnju na siranu da kupim onaj rozi lak koji sam zadnji put hvalila ovdje mesh cini I ostadoh razocarana, nema ga vise I nece vise dobijati golden rose lakove, ali golden rose otvara radnju u al shiddiju uskoro. :smajlikojizadovoljnotrljaruke:
Divno, znaci valja placati 2,3 puta vise nego do sada za GR lakove, o zivote
- Ductus Holedocus
#1061 Re: Nokti - zenske ruke
sta je izlivanje noktiju?
- lavorpunvode
#1062 Re: Nokti - zenske ruke
nadogradnja, na nacin da ti, umjesto da ti lijepi plastiku, izlijeva na vrh tvog nokta isto tako neku plastiku valjda i samo produzuje tvoj nokat za duzinu koju zelis. Na to svakako ide gel poslije izlijevanja, koliko ja znam.
- Ductus Holedocus
#1063 Re: Nokti - zenske ruke
znaci ,plocu nokta mi ne diralavorpunvode wrote:nadogradnja, na nacin da ti, umjesto da ti lijepi plastiku, izlijeva na vrh tvog nokta isto tako neku plastiku valjda i samo produzuje tvoj nokat za duzinu koju zelis. Na to svakako ide gel poslije izlijevanja, koliko ja znam.
- lavorpunvode
#1064 Re: Nokti - zenske ruke
ne dira. Imas na youtubeu tutoriale kako se to radi pa pogledaj. Imam prijateljicu koja ide na izlijevanje vec godinama i prezadovoljna je, kaze i da duze traju od klasicne nadogradnje tipsama.Ductus Holedocus wrote:znaci ,plocu nokta mi ne diralavorpunvode wrote:nadogradnja, na nacin da ti, umjesto da ti lijepi plastiku, izlijeva na vrh tvog nokta isto tako neku plastiku valjda i samo produzuje tvoj nokat za duzinu koju zelis. Na to svakako ide gel poslije izlijevanja, koliko ja znam.
-
adnaajah
#1065 Re: Nokti - zenske ruke
Zdravno dame
nova sam tu i da podijelim sa vama jednu stavar koju sam maloprije otkrila.. Kako skinuti trajni lak, a da nokat ostane (ali bukvalno) kao da na njemu nije bilo trajnog laka..
Na tufercice stavite aceton (sto vise ima samog acetona to je bolje i brze). Stavite malo vise, zamotajte oko nokta i stavite aluminijsku foliju preko. Nek tako stoji nekih 10 minuta i kad skinete, trajni se samo oguli, sam spadne. Ako vam je ostalo jos trajnog, samo vratite foliju sa vatom (jer folija osatne u obliku male casice) na nokat.
Prosli put kad sam skidala trajni i kad je to radila zena iz salona, "profesionalac" , skroz mi je isturpijala nokat i dugo mi je trebalo da vratim svoje jake nokte
Ovo sad izgleda super
I o trajnom laku - jos dosta ce sacekati da ga ja stavim na svoje ruke. Nokti budu fini i lijepi i sjajni i ne skida se nista..ali prvih 7 dana. Meni vec nakon 7 dana izrastu nokti toliko da ruzno izgleda..i onda kad izrastu imaju neku cudnu debljinu..i nije to to.
Na tufercice stavite aceton (sto vise ima samog acetona to je bolje i brze). Stavite malo vise, zamotajte oko nokta i stavite aluminijsku foliju preko. Nek tako stoji nekih 10 minuta i kad skinete, trajni se samo oguli, sam spadne. Ako vam je ostalo jos trajnog, samo vratite foliju sa vatom (jer folija osatne u obliku male casice) na nokat.
Prosli put kad sam skidala trajni i kad je to radila zena iz salona, "profesionalac" , skroz mi je isturpijala nokat i dugo mi je trebalo da vratim svoje jake nokte
I o trajnom laku - jos dosta ce sacekati da ga ja stavim na svoje ruke. Nokti budu fini i lijepi i sjajni i ne skida se nista..ali prvih 7 dana. Meni vec nakon 7 dana izrastu nokti toliko da ruzno izgleda..i onda kad izrastu imaju neku cudnu debljinu..i nije to to.
- WildRedRose
#1066 Re: Nokti - zenske ruke
cure, koji je ono lak bio sto se u vise slojeva maze, ali bas da mi jaca nokte ? negdje sam zapisala i izgubila.. a u dm usla, ima 3-4 vrste, sve haman slicna svrha
znam da je pitanje ponovljeno jedno 4873904'0398puta, ali eto jos jednom
hvalaaaa 
- ladyblue18
#1067 Re: Nokti - zenske ruke
Jal Eveline onaj jal Rimmel nail nurseWildRedRose wrote:cure, koji je ono lak bio sto se u vise slojeva maze, ali bas da mi jaca nokte ? negdje sam zapisala i izgubila.. a u dm usla, ima 3-4 vrste, sve haman slicna svrhaznam da je pitanje ponovljeno jedno 4873904'0398puta, ali eto jos jednom
hvalaaaa
- WildRedRose
#1068 Re: Nokti - zenske ruke
evelin je vise bodoba dobio, mesciniladyblue18 wrote: Jal Eveline onaj jal Rimmel nail nurse
- ladyblue18
- WildRedRose
- Michun
#1071 Re: Nokti - zenske ruke
sto vas to nema? lakiral' se iko?
dajte malo neke zimske boje...prijedloge
dajte malo neke zimske boje...prijedloge
- galamdzinica
#1072 Re: Nokti - zenske ruke
Nijanse smeđe, bordo i ljubičaste - najbolje ako su "pomiješane", ne znam kako drugačije objasniti
ala essie bahama mama, chocolate cakes, recessionista itd.

Žene, kako kod kuće mogu skratiti gelirane nokte? Ne ide mi se još na popravku, a već su narasli do neizdržive dužine.
Žene, kako kod kuće mogu skratiti gelirane nokte? Ne ide mi se još na popravku, a već su narasli do neizdržive dužine.
- manekenka u penziji
#1073 Re: Nokti - zenske ruke
Mekom turpijom mozes malo skratiti.
Ako hoces bas da ih skratis uzmi noktaricu i "cepaj"
Ako hoces bas da ih skratis uzmi noktaricu i "cepaj"
- Partizzanka
#1074 Re: Nokti - zenske ruke
ja ovih dana furam bordeaux od essie i jos dva tako neka smedje bordo od flormara
i neke tipicne moje tople boje u fazonu beige-sivih nijansi
odlicna mi je nijansa angora cardi od essie isto za ove dane ali je jos uvijek nemam
i neke tipicne moje tople boje u fazonu beige-sivih nijansi
odlicna mi je nijansa angora cardi od essie isto za ove dane ali je jos uvijek nemam
-
blue tabu
#1075 Re: Nokti - zenske ruke
galamdzinica wrote:Nijanse smeđe, bordo i ljubičaste - najbolje ako su "pomiješane", ne znam kako drugačije objasnitiala essie bahama mama, chocolate cakes, recessionista itd.
U Frizerland-u imas kupiti turpiju koju koriste u kozmetickim salonima, puno brze nego sa obicnim turpijama za nokte uklonis gel ili skratis nokte. Mozda ima u CD-u ili DM-u ranije sam kupovala,ali nije neki kvalitet.