Eh sad, depilacija. Ja sam isla u Yves Rocher i nisu skupi. Oko 27KM te dodje bikini i komplet noge. Ali nekad uradi super, nekad me sfuseri pa ja naknadno kuci skidam ostatke dlaka i voska. Plus, ili mi se potrefi cura koja se ne "gasi" sve vrijeme, isprica ti sve o svom licnom zivotu, o djeci, o bivsim prijateljicama, o familiji, o komsinici. Dakle, smori. Ja jesam tolerantna i ne znam reci "dosta te", pa sam tu i sama kriva. Ili mi se potrefi druga krajnost-djevojka koja ne progovori niti jednu rijec, cak i kad ti nesto pokusas biti pristojan da prekines neugodnu tisinu. Elem, nisam zadovoljna, vratila sam se na britvicu, nakon voska i epilatora, ali koza mi je.. malo je reci iziritiana.
Moracu se presaltati opet na vosak, ili se poceti praksirati s onom secernom pastom, mada sam zadnji put sebi kozu sprzila tim secernim cudom. Krenula provjeriti je li se ohladila i budala stavim sebi malo na ruku, kad se samo koza poce skupljati. Ja poludila 'em od bola 'em od cinjenice da sam toliko smotana!
Jednog dana kad dobijem na lotu cu otici na laser i ostaviti samo kosu obrve i trepavice