ulja se sva nanose na mokru kozu, i dovoljne su bukvalno dvije kapi koje protljas dlanovima i onda stavis na lice. odma se to upije, bas odma. mislim ako stavis litar ulja, bices masna
a lavandu, kupis destilovvanu vodu, jal u apoteci jal u supermarketu onu za peglu (samo pazi da nije ona sto je naparfemisana, inace destilovana voda je destilovana voda, nema tu neke razlike), naspes u bocicu sa spricom i onda etericno ulje lavande, ja naspem podosta jer meni ono smeta, mada bi nekom mozda sa osjetljivom kozom moglo smetati (inace to je jedno od dva ulja koja se smiju direkt na kozu nanositi, drugo je cajevac). prije upotrebe promuckas da se napravi emulzija (zabijeli se voda), i onda naprskas na ruku il na lice i to je to. ja preko odma jojobu stavljam da se upije i lavanda s njom
a koristim ovu vodicu za sve zivo, i za neutralizaciju mirisa (npr ispod pazuha) i poslije depilacije, ma za sve zivo, mama mi se smije stalno jer sam isto onaj iz onog filma grcko vjencanje sto prska onu tecnost za prozore na sve
a moze micelarna za skidanje maskare, sto ne bi mogla, al brzo se trosi onda :S 400ml ti kosta 30KM.
kreme su meni njihove ok, skoro pa jedine od kojih mi lice ne bukne, ova bogata hranjiva je jako dobra krema, cure je kupuju stalno. bas bas hidratantna.