Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zoya wrote:Imam ja taj @michun, suza suzu stize i svaki put kao da je prrrrviiiiii Meni ko malo ublazi bol kada je podrucje mokro
@lavorpunvode, stavi sliku onog sto pushe ziva bila, more bit' pomogne.
gdje si ga kupila? koliko para?
sta cu...suze ronim vec godinama.
ovo mi je najbolje, sedmicno. ne moram cekati da izraste.
Mariella wrote:Meni isuse kozu previse... Ja sam nedavno kupila ovu pjenu http://www.ilirija.si/f/pics/Green_line ... pena_b.jpg u dm-u, jeftina, oko 6 KM, i zasad je Nema nikakvog zatezanja, ne pece, ne ostavi kozu suhom.
Potpisujem!
Takođe iz iste linije i mlijeko za skidanje šminke i tonik, odlični, jeftini, rade posao
Takođe odlična i jeftina, a vjerujete li da je meni u mjesec dana svakodnevnog korištenja, ova krema, samo bijela, vidno smanjila proširene pore koje sam nažalost dobila zajedno s godinama života
Vidjela sam u dm-u da imaju još svašta nešto od ovog proizvođača, ali nisam probala, mada imam namjeru samo dok malo smanjim zalihe ovoga već kupljenog
MersY wrote:Evo neko najnovije čudo za borbu protiv dlačica ali i košta ludilo...Philips Lumea
vjerovatno nesto na fazon lasera, znam da je i prije bio taj neki portable lasercic za kupiti, i tad je bio zara cijenom. to sam citala na nekom stranom forumu, mozda je sad doslo kod nas konacno
jeste.. ipl tehnologija e da mi je docekati vrijeme kad cu si moci priustiti ovo!
Zoya wrote:Imam ja taj @michun, suza suzu stize i svaki put kao da je prrrrviiiiii Meni ko malo ublazi bol kada je podrucje mokro
@lavorpunvode, stavi sliku onog sto pushe ziva bila, more bit' pomogne.
gdje si ga kupila? koliko para?
sta cu...suze ronim vec godinama.
ovo mi je najbolje, sedmicno. ne moram cekati da izraste.
Michun, u inostranstvu je kupljen, ako hoces, mogu ti kupiti i poslati?
Sto se lasera tice jedino nam je on spas. Kad budem bila pri parama ima da dlakama stanem na put, ne moze se ovako vise durati.
Cure kada koristite Veet depilacijsku kremu sa plastičnom lopaticom, da li dlačice uklanjate u smjeru rasta (kao kod upotrebe bica) ili u suprotnom? Kako treba, kako je najbolje?
coinspinner wrote:Cure kada koristite Veet depilacijsku kremu sa plastičnom lopaticom, da li dlačice uklanjate u smjeru rasta (kao kod upotrebe bica) ili u suprotnom? Kako treba, kako je najbolje?
Kao kod upotrebe brijača. Ne očekuj duži efekat (tj. dlačice rastu haman kao i kod brijača).
kontra smjer, ostavim 2 X duze nego pise.
rastu istom brzinom ali ne bodu
Mariella wrote:Meni isuse kozu previse... Ja sam nedavno kupila ovu pjenu http://www.ilirija.si/f/pics/Green_line ... pena_b.jpg u dm-u, jeftina, oko 6 KM, i zasad je Nema nikakvog zatezanja, ne pece, ne ostavi kozu suhom.
Potpisujem!
Takođe iz iste linije i mlijeko za skidanje šminke i tonik, odlični, jeftini, rade posao
Takođe odlična i jeftina, a vjerujete li da je meni u mjesec dana svakodnevnog korištenja, ova krema, samo bijela, vidno smanjila proširene pore koje sam nažalost dobila zajedno s godinama života
Vidjela sam u dm-u da imaju još svašta nešto od ovog proizvođača, ali nisam probala, mada imam namjeru samo dok malo smanjim zalihe ovoga već kupljenog
btw-cer di cupra je u italiji iste cijene samo u Evrima. iznenadila sam se
otherside wrote:ja sam jednom kupila cera di cupra kremu za lice i brzo odustala od nje zbog onog intenzivnog mirisa.
je l' jos uvijek imaju taj miris?
Da,imaju. To je miris koji se nekako ureže u sjećanje zbog svoje specifičnosti i kojeg uvijek prepoznaš, čak i kad duži period ne koristiš njihove proizvode. Ali u usporedbi sa onim što te kreme "rade" za tako malo para...možeš koristiti kao noćnu kremu. Čini mi se da sam vidjela da imaju i neku zelenu kolekciju, pa pokušaj s tim.
Ja koristim ovaj Braunov depilator već nekih 4-5 godina i prezadovoljna sam. Puno manje boli sa nastavkom, i ruke i prepone radim njim.
Prije njega sam imala Zepterov, koji mi je trajao nekih 10tak godina
Iz iskustva vam mogu reci da ne kupujete one najjetinije. Moja drugarica je uzela Braunov od 40tak KM i ne čupa APSOLUTNO NIŠTA. Bolje uložiti pare u jedan kvalitetniji, koji će trajati godinama.