ja sam koristila ranije od nevena alverde deo i bio mi je dobar. tad bio bas jedan od rijetkih koji ne sadrzi aluminium chlorihidrat ili kak' se vec pise. nema preintenzivan miris uopce. nedavno sam kupila muski neki u loccitane, nije los, meni je kao zenski. oni su zenski bili s lavandom koju ja stvarno ne volim pa sam probala s ovim. kosta cini mi se 30tak km, ali je povelik. iako sam i s njim zadovoljna jednako kao i sa alverde nevenom koji kosta nekih 6 KM cini mi se. ni jedan ni drugi ne sprjecavaju znojenje, ali smrad uglavnom sprjecavaju dovoljno dok ne dodjes kuci da se istusiras.
eh da prijavim, jesam ja bila pod lijekovima al' opet....

predlozili ste mi za kosu koja se brzo masti da probam fitoval zuti - nije pomoglo nazalost. pa eto ako ima kakvih novih prijedloga , voljela bih da cujem.
probala sam na vrhove kose balea intensive repair cure - nije losa.
kupila afroditinu kremu s kamilicom za lice - na mom licu, srednja zalost. promijenila je i probala novu ovu nivea pure sa aloa verom, ali dobila nekoliko bijelih tackica vec nakon drugog dana pa cu je mislim ukinuti.
probala onu protiv bora s goji bobicama na celo i oko ociju ili kako vec (sjetim je se ponekad, ali nisam redovna) i za sada mi je ok, ne ustanem ujutro s masnim namazom.
e da dodam da sam slucajno kupila melem za usne zuti, pharmamed - bas mi se cini da je dobar. stavila sam ga tri puta ali sam bas nesto bila zadovoljna.