Ma meni su se kleli i u ovaj vichy pa izvalih tonu love za njega i dobih crvene pristice umjesto celulita*mima* wrote:collistar ti toplo preporucujem....isprobano i ima efekat....
Koliko ce me collistar stajati?
Moderator: anex
Ma meni su se kleli i u ovaj vichy pa izvalih tonu love za njega i dobih crvene pristice umjesto celulita*mima* wrote:collistar ti toplo preporucujem....isprobano i ima efekat....

ma ja sam cula da taj tecni vitamin E pomaze kod zacijeljivanja oziljaka i ranica,guljenja nosa i sl...pa zato pitam,nisu mi bore jos na dnevnom redudrekalica28 wrote:Ček malo....mislim da nema potrebe ni sa e-baya naručivati.
Moja mama se i danas maže sa AD kapima oko očiju.
To se može i u apoteci kupiti, mislim da nije više od 5,- KM.
Ako je to, to što ja mislim da jeste, a hoćete za mazanje oko očiju protiv bora i sl.
i neutrogena poslije i ne ceskam se, prije mi je toliko koza suha bila da bih mogla zguliti noge, grudi, ledja koliko su mi gelovi isusivali kozu .. i imam ono ulje Alverde, i ono je super.Mislim da je oko 30ak KM i jedan i drugi, ali koliko se sjecan holyplantov je manji.bez_ideje wrote:A ne znas slucajno koliko je taj holyplantov
ja za te ranice i slično koristim bepanten mast. meni odlično pomaže.bez_ideje wrote:ma ja sam cula da taj tecni vitamin E pomaze kod zacijeljivanja oziljaka i ranica,guljenja nosa i sl...pa zato pitam,nisu mi bore jos na dnevnom redudrekalica28 wrote:Ček malo....mislim da nema potrebe ni sa e-baya naručivati.
Moja mama se i danas maže sa AD kapima oko očiju.
To se može i u apoteci kupiti, mislim da nije više od 5,- KM.
Ako je to, to što ja mislim da jeste, a hoćete za mazanje oko očiju protiv bora i sl.
.Michun wrote:Mislim da je oko 30ak KM i jedan i drugi, ali koliko se sjecan holyplantov je manji.bez_ideje wrote:A ne znas slucajno koliko je taj holyplantov
Ko je spomenuo AD kapi...nije isto E vit i AD kapi. AD kapi mogu one vodene ujutro prije kreme da se sminka ne razmaze a E vit uvece.
meni je koza super poslije, a inace mi je suha.yellow cat wrote:
Da nije premasna koža poslije ili upija?

bez_ideje wrote:Dakle,treba mi visoka zastita lica od Sunca u obliku dnevne kreme tj.podlogle za makeup.....naglasak da ne masti kozu,ne zaceplja pore......Sta je najvisocije sto mogu pribaviti ?