Moderator: anex

Tri godine ljetovao u Neumu, ulica hrvatskih branitelja. Treće godine ujutru uhvatim balavca kako mi šara po autu(U, NDH, marš turci i sl).todor wrote:Malo čitam ovih zadnjih par stranica i stvarno nešto moram napisati...
Živim u Neumu, i osim jednog-dva slučaja (za koje je alkohol bio krivac), ne znam da je itko dobio batine zato što je iz Bosne ili zato što je Musliman...
Ti ljudi koji to pišu, jednostavno su ili pogrešno čuli ili lažu.
dulekrele wrote:Predivno mjesto za ljetovanje...da im nema bosnja jeli bi kamenje
cijena???vjetropirka wrote:ako nekome treba apartman u neumu , neka se javi na pp
inace imamo straota lijepa imena mjesta u bih..od nemile i gnojnice do sara je vo...Obuca9 wrote:Pa samo ime grada na najbolji mogući način opisuje njegove stanovnike: NEUM.
na magistrali imaju starci sa natpisom sobe, cjenkas se sa njima , ja sam nasao nocenje za cenera, wc i klima , kuhinja zajednicka za 1. spratAna Maria wrote:Ima li neko da nas informise o trenutnim cijenama nocenje u Neumu? Na TV-u kazu od 7-10 KM, ja to nigdje ne mogu da nadjem xD
Ima ga onda kad netko spomene izraz "bosansko more".Longplay wrote:Posto do sada nikada nisam ljetovao u Neumu, a razmisljam otici prvi put na bosansko more, zanima me kakvi su utisci iz Neumu ovog ljeta? Ima li neugodnosti sa nacionalistima?
PS: lijepo bi bilo kada bi neko postavio novijih fotografija iz Neuma...
Ima ga onda kad netko spomene izraz "bosansko more".korisnicc wrote:Longplay wrote:Posto do sada nikada nisam ljetovao u Neumu, a razmisljam otici prvi put na bosansko more, zanima me kakvi su utisci iz Neumu ovog ljeta? Ima li neugodnosti sa nacionalistima?
PS: lijepo bi bilo kada bi neko postavio novijih fotografija iz Neuma...