Ja sam presla na ovaj,odlicanrossonera wrote:Ima li neka preporuka za neki dezodorans ne znam vise ni sama sta da kupim? Meni se cini da sam sve vise probalaUnaprijed hvala

Moderator: anex
Ja sam presla na ovaj,odlicanrossonera wrote:Ima li neka preporuka za neki dezodorans ne znam vise ni sama sta da kupim? Meni se cini da sam sve vise probalaUnaprijed hvala

Na taj s lopticom sam i mislio ali sam se zajebunio tokom pisanja posta. Probao sve i svašta, izgleda da mi zasad samo Vichy-ev preostaje...supercali wrote:bolje ti je uzmi deo sa lopticom onom gore nego stick jer je uvijek bolje koristiti tecni nego tvrdokorni deo

brown.sugar wrote:Nedavno sam uzela na jednoj akciji ove proizvode (ne u BiH, ali trebao bi Konzum imati jer je jedan od distributera). Odusevljena sam, koza mi nikad ljepsa nije bila!![]()

Ja sam ovaj hvalila i onda kupim nekidan kad unutra nema trunke ulja, samo suhi prah, ne znam kako bih drugacije nazvalaQueen_of_hearts wrote:balea,moji favoriti
![]()
Ja kupila nakon sto sam pročitala da hvalis, prezadovoljna samladyblue18 wrote:Ja sam ovaj hvalila i onda kupim nekidan kad unutra nema trunke ulja, samo suhi prah, ne znam kako bih drugacije nazvalaQueen_of_hearts wrote:balea,moji favoriti
![]()
pa sam onda dodala ja maslinovo ali bas bezze