Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#151 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Koliko kosta farbanje kose duzine malo preko ramena u frizerskom salonu u Sa? I koji salon za to preporucujete?
I nemojte mi samo- cijena standardna jer ja NE ZNAM koja je to standardna cijena. Uvijek sam to radila do sad sama kod kuce, ali sad hocu nesto sto ne znam kako sama izvesti pa mi treba frizer. I kolika je cijena pramenova?
Hvala
I nemojte mi samo- cijena standardna jer ja NE ZNAM koja je to standardna cijena. Uvijek sam to radila do sad sama kod kuce, ali sad hocu nesto sto ne znam kako sama izvesti pa mi treba frizer. I kolika je cijena pramenova?
Hvala
-
*mima*
#152 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
anjusha wrote:Koliko kosta farbanje kose duzine malo preko ramena u frizerskom salonu u Sa? I koji salon za to preporucujete?
Hvala
Ponesi jednu stoju.
- anjusha
#153 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
auf
toliko?
haman cu se ja opet farbati sama....
haman cu se ja opet farbati sama....
-
*mima*
#154 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Sta hoces da radis kod frizera? Samo farbanje ili jos i pramenove?
- anjusha
#155 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
farbanje bih, a za pramenove cisto informativno pitam, ako mi slucajno padne na pamet nekad.
-
zelenashica
#156 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ne znam kako sarajevo stoji sa cijenama pramenova....ali tuzla i nije skupa,....recimo srednja dužina kose,.....bar mene je uvijek koštala negdje oko 30KM.....naravno dobar frizer i kvalitetan repromaterijal...KEUNEanjusha wrote:Koliko kosta farbanje kose duzine malo preko ramena u frizerskom salonu u Sa? I koji salon za to preporucujete?
Hvala
-
*mima*
#157 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Na moju kratku kosu farbanje i cetiri pramena naplatio 50 km .....a inace je kaze 80 km......mos mislit mene....pala u nesvijest..... 
- arslanica
#158 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
anjusha wrote:Koliko kosta farbanje kose duzine malo preko ramena u frizerskom salonu u Sa? I koji salon za to preporucujete?
Hvala
ja sebi prosle godine u jesen stavila pramenove ... nisu puno kostali ... nekih 35KM .. i jos ja dadoh peticu na to
kod mene je srednja duzina .. malo ispod ramena ..
ali moj frizer nije "ugledni" lik
-
zelenashica
#159 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ma dajjjj što je puno vala puno jemima wrote:Na moju kratku kosu farbanje i cetiri pramena naplatio 50 km .....a inace je kaze 80 km......mos mislit mene....pala u nesvijest.....
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#160 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Gdje ovo draga zelenashice?zelenashica wrote:ma dajjjj što je puno vala puno jemima wrote:Na moju kratku kosu farbanje i cetiri pramena naplatio 50 km .....a inace je kaze 80 km......mos mislit mene....pala u nesvijest.....mene fkt ne izađe skupo sobzirom da sam kosu srednje dužine,sa jako mnogo sitnih pramenova(izvačenje na kapu)platila 30KM inače samo farbanje sa njihovim farbama je 20KM,u to naravno ulazi i šišanje vrhova,te feniranje
-
zelenashica
#161 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
u tuzli..još fkt saloni na extra glasu....2Aladyblue18 wrote:Gdje ovo draga zelenashice?zelenashica wrote:ma dajjjj što je puno vala puno jemima wrote:Na moju kratku kosu farbanje i cetiri pramena naplatio 50 km .....a inace je kaze 80 km......mos mislit mene....pala u nesvijest.....mene fkt ne izađe skupo sobzirom da sam kosu srednje dužine,sa jako mnogo sitnih pramenova(izvačenje na kapu)platila 30KM inače samo farbanje sa njihovim farbama je 20KM,u to naravno ulazi i šišanje vrhova,te feniranje
Mene sisanje samo izadje 25, 30 a nije mi frizer poznati lik koliko ja znam.
- Jara
#162 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Dakle(m), za 80 -100 KM može se otić' u TZ, isfrizirat' se, popiti kafu s Zelenashicom, okupati u panonskim jezerima i vratiti se u SA !

-
shmeezla
#163 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
pozdrav svima
koji je najbolji ne znam, ali sam ih sigurno vecinu prosla
pocela eksperimentisat sa bojama i frizurama prije 15 godina. s ovom pamecu i bez teenage-erskih buba u glavi ne bih to ponovila (kosa nema isti kvalitet i gustocu
) ali sta da se radi.
dugo trazila salon gdje me nece sfuseriti kad dodjem 15-ti put (kao, ma ona je redovna), gdje necu doci na red sat kasnije (hajde, sta fali), gdje se nece neko uciti da sisa na meni ili ce me "cuveno frizersko ime" pod uticajem bas dobrog jointa osisat po trenutnoj inspiraciji i ako smo se dogovorili skroz drugacije (znalo se desavati
)
uglavnom, imam traumu od frizera i radije bih zubaru i ginekologu zajedno
ali, zadnja stanica sa kojom sam, za sad, zadovoljna je salon Zy na ciglanama. mlada ekipa, djevojke se trude a pramenovi, farbanje, sisanje i feniranje kose do ramena je 70km.
mislim da je to ok i nadam se da necu promjenit misljenje
koji je najbolji ne znam, ali sam ih sigurno vecinu prosla
pocela eksperimentisat sa bojama i frizurama prije 15 godina. s ovom pamecu i bez teenage-erskih buba u glavi ne bih to ponovila (kosa nema isti kvalitet i gustocu
dugo trazila salon gdje me nece sfuseriti kad dodjem 15-ti put (kao, ma ona je redovna), gdje necu doci na red sat kasnije (hajde, sta fali), gdje se nece neko uciti da sisa na meni ili ce me "cuveno frizersko ime" pod uticajem bas dobrog jointa osisat po trenutnoj inspiraciji i ako smo se dogovorili skroz drugacije (znalo se desavati
uglavnom, imam traumu od frizera i radije bih zubaru i ginekologu zajedno
ali, zadnja stanica sa kojom sam, za sad, zadovoljna je salon Zy na ciglanama. mlada ekipa, djevojke se trude a pramenovi, farbanje, sisanje i feniranje kose do ramena je 70km.
-
shmeezla
#165 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
odmah iza one nedavno otvorene inntesa san paolo banke, prije apoteke... prodjes loru i parking prema americkoj i skrenes prije onog chico di cafea ili kako se vec zovemima wrote:Zy................dje taj salon?
uvijek mi je objasnjavanje lokacija bila jaca strana
- Better Man
#166 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
To su prave pljačkaške cijene. Kod moje frizerke bi platila duplo manje para, ako ne i jeftinije. Dati 70 KM za tro što si navela je ludost.shmeezla wrote:pozdrav svima![]()
koji je najbolji ne znam, ali sam ih sigurno vecinu prosla![]()
pocela eksperimentisat sa bojama i frizurama prije 15 godina. s ovom pamecu i bez teenage-erskih buba u glavi ne bih to ponovila (kosa nema isti kvalitet i gustocu) ali sta da se radi.
dugo trazila salon gdje me nece sfuseriti kad dodjem 15-ti put (kao, ma ona je redovna), gdje necu doci na red sat kasnije (hajde, sta fali), gdje se nece neko uciti da sisa na meni ili ce me "cuveno frizersko ime" pod uticajem bas dobrog jointa osisat po trenutnoj inspiraciji i ako smo se dogovorili skroz drugacije (znalo se desavati)
uglavnom, imam traumu od frizera i radije bih zubaru i ginekologu zajedno![]()
-
shmeezla
#167 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
@ better man
ma nije mi zao ako cu biti zadovoljna uslugom i rezultatom.. mislila sam da je to ok cijena ali ako kazes bas u pola, daj ime i lokaciju frizerke
ma nije mi zao ako cu biti zadovoljna uslugom i rezultatom.. mislila sam da je to ok cijena ali ako kazes bas u pola, daj ime i lokaciju frizerke
Last edited by shmeezla on 16/07/2009 16:05, edited 1 time in total.
-
shmeezla
#168 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
i sorry na lapsusu u imenu 
- anjusha
#169 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Dakle, kad idemo?Jara wrote:Dakle(m), za 80 -100 KM može se otić' u TZ, isfrizirat' se, popiti kafu s Zelenashicom, okupati u panonskim jezerima i vratiti se u SA !![]()
Svakako volim Tuzlu... Tamo sam studirala
- ladyblue18
#170 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja se danas sisala, 35 KM.
Definitivno se vise isplati otici u TZ nego se sisati u Sa.
Zelenashice eto mene kod tebe iduci put.
Taman jedno 80 KM dosta. Ako se dobro sjecam povratna za TZ je 45-50 KM.
Ovi ovdje nasi ogulise.
Definitivno se vise isplati otici u TZ nego se sisati u Sa.
Zelenashice eto mene kod tebe iduci put.
Taman jedno 80 KM dosta. Ako se dobro sjecam povratna za TZ je 45-50 KM.
Ovi ovdje nasi ogulise.
- anjusha
#171 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
draga moja lady, pa gdje se ti sisas?
moj uobicajeni frizer mi uzme za pranje, sisanje i feniranje duge kose (duzina oko ramena) 22 km! i prilicno sam zadovoljna i njime i djevojkama koje rade kod njega. najvaznije je da nikad mi nisu napravili od glave nesto sto ne zelim i uvijek slijepo slusaju sta ja hocu.... premda, kako ja nekad hocu gluposti, to i nije najpametnija stvar...
moj uobicajeni frizer mi uzme za pranje, sisanje i feniranje duge kose (duzina oko ramena) 22 km! i prilicno sam zadovoljna i njime i djevojkama koje rade kod njega. najvaznije je da nikad mi nisu napravili od glave nesto sto ne zelim i uvijek slijepo slusaju sta ja hocu.... premda, kako ja nekad hocu gluposti, to i nije najpametnija stvar...
- JThomas
#172 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ne zamjerite, ali upravo kontam šta se može popiti i pojesti za 35 km...
moglo se to i pametnije uložiti 
- ladyblue18
#173 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moja se vodi kao poluduga iako je do ramena isto negdjeanjusha wrote:draga moja lady, pa gdje se ti sisas?
Sisanje duge je 40 meni se cini.
A idem u Betu.
- dr.Gonzo
#174 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Jel to sisanje za petobu fakat des puta bolje od onoga za petaka?
Cisto informativno, mozda i ja probam jednog dana
Cisto informativno, mozda i ja probam jednog dana
-
vodolija.a
#175 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Drage moje, ima frizerski salon koji je veoma dobar u smislu majstora koji rade. Radi žena koja je bila majstor većini čuvenijih sarajevskih frizera, zajedno sa svojom kćerkom! Salon se zove NEW LOOK u aeorodromskom u (blizini Azela)
br.tel. 033 46 43 28,vjerujte mi da se nećete pokajati, pranje, šišanje i feniranje kratke kose 16KM, za dugu kosu 22KM.
Ja imam veoma zahtjevnu kovrdžavu kosu, i do sada niko nije uspio da mi ugodi ali one jesu! Probajte, zaista će te biti zadovojne[/size]
[/b][/size]