nadogradnja trebavica
Moderator: anex
-
monicageller
#1 nadogradnja trebavica
pa curee jestel vec probale, ako jeste gdje ste to napravile, koliko košta, i kako vas slusaju nove trepuske? 
-
monicageller
hahahha ee bas sam morala fulit i to u naslovu.. al hajd nemojte zamjeriti 
- Suicidal Siberian
i japitt wrote:ja pomislih nadogradnja trebevica........![]()
ali nisam pomislio...chega?
jesi li ti?
- Suicidal Siberian
shto? neka, bolje kad ustanes...da ti kasnije ne prisjednepitt wrote:nisam.........al se onda sjebah sto zene pita.....i umalo me ne prenese na neke perverzije:D Tek sam ustao......jebi ga
-
Viv6
radila sam to, 2 puta.
Prvi put sa kamilovim dlakama, koji su, prema mojoj ocjeni, najbolje, jer su guste i ne skidaju se tako lako i jeftinije su s obizrom na kolicinu.
Drugi put sam radila s plasticnim materijalom, koje se mogu kupiti i nisam nikako bila zadovoljna, od kamilo dlake mogu trajati jako dugo,a od plastike par dana, jako su nekvalitetne i rijetke.
Nadogradnja kosta 1 KM po pramenu, treba ti cca 18-20 pramenova
- Suicidal Siberian
Ja bi otvorio radije....podforum...Lijecenje razlichitih kompleksapitt wrote:nego.....trebalo bi ovo ili prebaciti na umjetnost zivjenja ili traziti novi podforum......umjetna sminka![]()
- semmy
pa fino, ja radila par puta, traje sigurno 2 mjeseca...Shoshana wrote:Kako bolan to? Evo kaze cura gore izmedju 18 i 20KM? I to jos za kamilovesemmy wrote:imas za 25 KM nadogradnju, kod ade u salonu ( studio morgan, saraj polje ) super radi i traju pravo dugo...
vjerovatno zato jer je jedan od najboljih frizera i vizazista u gradu
-
mamica papucarka
mene je vrijeme totalno pregazilo.
Ne znam ni da se to radi 
pade mi na pamet ona nekadasnja serija "Vruc vetar".
Kad Surda gleda kako mu se zena skida. Prvo skinu umjetne nokte, pa trepavice, pa kad skide periku a on "pa dze ona kosa u koju sam se zaljubio" 
pade mi na pamet ona nekadasnja serija "Vruc vetar".
Last edited by mamica papucarka on 04/02/2007 17:14, edited 2 times in total.
-
freak_with_a_laptop
od kamileViv6 wrote:![]()
radila sam to, 2 puta.
Prvi put sa kamilovim dlakama, koji su, prema mojoj ocjeni, najbolje, jer su guste i ne skidaju se tako lako i jeftinije su s obizrom na kolicinu.
Drugi put sam radila s plasticnim materijalom, koje se mogu kupiti i nisam nikako bila zadovoljna, od kamilo dlake mogu trajati jako dugo,a od plastike par dana, jako su nekvalitetne i rijetke.
Ljepotice, jesi li uopste svjesna, zasto bas kamile prirodno imaju duge i guste trepavice??
I za tebe je ok, osakatit zivotinju da bi ti svoj kompleks rijetki kratki treBavica lijecila? Bog ti pamet dao.
-
senada
#20 Re: nadogradnja trebavica
probale, probale, jasta nego probale vala fala na pitanju ... nadograbile od kravljeg repa pa kofrcemo ocima kano prave krave ... na ocima nam pise da se borimo za zastitu prava kravamonicageller wrote:pa curee jestel vec probale, ako jeste gdje ste to napravile, koliko košta, i kako vas slusaju nove trepuske?
-
Hierarchia
Monicageller, pa sto ti ne bi kamili posudila svoju kosu. Doduse, mozda je ne bi htjela ako je i ona nadogradjena.freak_with_a_laptop wrote:od kamileViv6 wrote:![]()
radila sam to, 2 puta.
![]()
Ljepotice, jesi li uopste svjesna, zasto bas kamile prirodno imaju duge i guste trepavice??
I za tebe je ok, osakatit zivotinju da bi ti svoj kompleks rijetki kratki treBavica lijecila? Bog ti pamet dao.
-
mamica papucarka
pa recimo zatreperis trepuskama i izgledas cakanoHierarchia wrote:Monicageller, pa sto ti ne bi kamili posudila svoju kosu. Doduse, mozda je ne bi htjela ako je i ona nadogradjena.freak_with_a_laptop wrote:od kamileViv6 wrote:![]()
radila sam to, 2 puta.
![]()
I za tebe je ok, osakatit zivotinju da bi ti svoj kompleks rijetki kratki treBavica lijecila? Bog ti pamet dao.Kojeg ce mi te treBavice, nikako ne kontam? Sta se s njima moze raditi?
-
Hierarchia
Pa ne trebaju mi neke dlačurine na očima da bih izgledala cakano.mamica 31 wrote:pa recimo zatreperis trepuskama i izgledas cakanoHierarchia wrote:Monicageller, pa sto ti ne bi kamili posudila svoju kosu. Doduse, mozda je ne bi htjela ako je i ona nadogradjena.freak_with_a_laptop wrote: od kamile![]()
I za tebe je ok, osakatit zivotinju da bi ti svoj kompleks rijetki kratki treBavica lijecila? Bog ti pamet dao.Kojeg ce mi te treBavice, nikako ne kontam? Sta se s njima moze raditi?
(sto bi moja nana rekla zapisas ocima
)