Na more preko vikenda (HELP)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Alkos

#1 Na more preko vikenda (HELP)

Post by Alkos »

U cetvrtak aBd nakon zavrsetka radnih obaveza, planiram se sa ljepsom polovinom zaputiti na kratki odmor, tacnije do nedjelje (radne obaveze ne dozvoljavaju vise). Naime, potrebna mi je Vasa pomoc i preporuke oko izbora mirnijeg mjesta za odmor na makarskoj rivijeri. Jedini uslov je da u tom mjestu imaju bar i granap i kakav restorancic :mrgreen: i da su fine plaze.
Postoji jos jedan problemcic - putujemo u cetvrtak nakon posla, sto znaci da smo na "odredistu" nekad u kasnim popodnevnim satima, pa nam je bitno pronaci odgovarajuci smjestaj, da ne bi poljubili vrata... Molio bih sve forumase dobre volje za bilo kakve informacije, slike, brojeve da mi pomognu.
Jel problem naci smjestaj na samo 3 dana?!

Ako slicna tema postoji, neka administracija ne zamjeri, pa neka post prebaci u takav topik. Unaprijed hvala svima, jal' pomogli, jal' ne pomogli... :thumbup: :mrgreen:
d2

#2 Re: Na more preko vikenda (HELP)

Post by d2 »

dont drink and drive :D
dottore

#3 Re: Na more preko vikenda (HELP)

Post by dottore »

sad su sva mjesta skoro ispražnjena i ne bi trebalo biti problem ;)
sretno i dobro se provedi :-D
Pikova-dama

#4 Re: Na more preko vikenda (HELP)

Post by Pikova-dama »

Ako zelis mirnije mjesto, a da nije truba, onda predlazem Tucepe. S obzirom da raja koja ide na dan uglavnom ide u Gradac ili Drvenik, sto odmah znaci vise guzve u tim gradovima. Tucepi su blizu i Makarske, pa ako vam se bude dalo, mozete navecer odletiti. Inace, u Tucepima je cisto more, lijepe plaze, dugo setaliste, fini restorani...Moj je prijedlog da trazite smjestaj iznad magistrale, ali u onom najuzem dijelu, gdje "iznad magistrale" znaci "na plazi". Cijene su solidne a more 2 minute. To je oko onog semafora u Tucepima... :) Sretno...
janje_

#5 Re: Na more preko vikenda (HELP)

Post by janje_ »

ako ti par eura vise po glavi nije problem, brela su definitivno dobar izbora..
Alkos

#6 Re: Na more preko vikenda (HELP)

Post by Alkos »

Hvala punooo svima! :thumbup:
abdulazizsarajevo

#7 Re: Na more preko vikenda (HELP)

Post by abdulazizsarajevo »

mozda sam vec pisao to..ali najbolje mjesto bar meni za odmor..a na principu..granap ..amali kafic..mjesto sa 200 stanovnika..plaze jedne od najljepsih na jadranu..bar je tako bilo..jeste mejsto Zuljana na peljescu....plaze ima nekoliko..mjescanih..sljunkovitih..sa stjenama..bas sve..

dakle krenes od neuma prema stonu..na peljesac i za nekih 20 minuta od stona...ili mislim oko 40 minuta od neuma..ne vise..za smejstaj ne garantujem..mjesto nije toliko poznato po bosancima..ali zato cesi...i njemci..vjeruj mi neces se pokajati

google : Žuljana.
Post Reply