ako ni to ne uspije..onda ih na nedemokratican nacin zalij Domestosom...ili mjesto gdje se okupljaju i teferice pospi solju..moze i tuzlanska a moze i ona morska...provjereno...
Mravi - kako da ih se kutarisem?
Moderator: anex
-
mozda jest mozda nije
budi demokraticna...ponudi im mogucnost plebiscita...pa nek se odcijepe...
ako ni to ne uspije..onda ih na nedemokratican nacin zalij Domestosom...ili mjesto gdje se okupljaju i teferice pospi solju..moze i tuzlanska a moze i ona morska...provjereno...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
kako se otarasit macaka koje mi usrase avliju?
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
bas ti hvala, probacumelb26sa wrote:Macke ne vole citrusne mirise - malo poprskaj po avliji mirisa limuna i slicno i ne bi se vise trebale vracati.karabaja-x wrote:kako se otarasit macaka koje mi usrase avliju?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#30 Re: Mravi - kako da ih se kutarisem?
Pustinjak1979 wrote:Nemam nista protiv mrava, naprotiv. Ali, pojedose mi stvari po stanu, neko ce morati da seli, oni ili moji i ja. Ima li neko rjesenje za ovo, postoji li nacin da istjeram mrave iz kuce?

- Fiore
#31 Re: Mravi - kako da ih se kutarisem?
Probaj sa gasenim krechomPustinjak1979 wrote:Nemam nista protiv mrava, naprotiv. Ali, pojedose mi stvari po stanu, neko ce morati da seli, oni ili moji i ja. Ima li neko rjesenje za ovo, postoji li nacin da istjeram mrave iz kuce?