Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
no_sikiriki wrote: ↑11/02/2022 18:12
Na prvoj su mi boje too much, ta narandžasta...druga je ok.
Ali ne bih "dala" svom mužu da takvno nešto obuče.
Zasto imas razlicite standarde za muza i Sydnora, nije ti to fer
Pa fino sam rekla čovjeku da je to jedan od njegovih problema, on reče da su mu havajke preče od žena.
Šta da radim, da plačem nad njegovom okrutnom sudbinom?
Mariella wrote: ↑11/02/2022 18:14
Zasto imas razlicite standarde za muza i Sydnora, nije ti to fer
Pa fino sam rekla čovjeku da je to jedan od njegovih problema, on reče da su mu havajke preče od žena.
Haha u pravu si, njemu se u prioritete ne smijemo mijesati. A muzevima moramo, to je dio posla
Haha u pravu si, njemu se u prioritete ne smijemo mijesati. A muzevima moramo, to je dio posla
Srećom mom ne bi pala na pamet havajka. Nisam se nikad miješala u to šta oblači, on je sportski tip, normala neka. A realno ni on ni ja nismo nikakvi fashion gurui, bitno je samo da ne blamiramo jedno drugo.
no_sikiriki wrote: ↑11/02/2022 18:20
Srećom mom ne bi pala na pamet havajka. Nisam se nikad miješala u to šta oblači, on je sportski tip, normala neka. A realno ni on ni ja nismo nikakvi fashion gurui, bitno je samo da ne blamiramo jedno drugo.
Sad mi naumpade jedno pitanje vezano za modu, sjećam se da je neka forumašica nekad napisala nešto u stilu da je "prestara" za kožnu jaknu, a mislim da je u četrdesetim...
Šta vi mislite šta se to može/ne bi trebalo nositi u određenim godinama?