kako imas tako malu nogu, a visoka si zemskafreak_with_a_laptop wrote:mamice ne skrletija u cipelama 185
volim gledati sa visine
![]()
samo sto si ti sa obucom 41 pravo stabilna, dok ja (39) masem rukama da bi odrzala ravnotezu![]()
Volim duge cizme, ali za posla - pantole, odjelo & co. - ove kratke mi prakticne. Te preko koljena -- koza, latex i bic
![]()
moda 2006/07
Moderator: anex
-
mamica papucarka
-
freak_with_a_laptop
U carapama sam 175 ... ali kud i kamo ljepsi pogled sa stikle imam - sve mi ravno do moramamica 31 wrote:
kako imas tako malu nogu, a visoka si zemska
-
freak_with_a_laptop
Ladies, ove sezone - kape i sesiri - is a must!
Ja ako nastavim pratiti trendove i modu, moram dragog otjerati u podstanare, treba mi prostora za ... accessoires

Ja ako nastavim pratiti trendove i modu, moram dragog otjerati u podstanare, treba mi prostora za ... accessoires

-
freak_with_a_laptop
Hajmo curice i djecaci - koliko pari cipela imate?
Ja trenutno - ovo sto mi je na oku - oko 40 (ja sto cizma, cipela, patika itd). U podrumu - nemam blage - kolekcija iz godine u godinu raste. Mashallah
Sve hocu da rascistim ... ali, srece para, sve mi drage 
Ja trenutno - ovo sto mi je na oku - oko 40 (ja sto cizma, cipela, patika itd). U podrumu - nemam blage - kolekcija iz godine u godinu raste. Mashallah
- Salko sto je u vodu skako
imam devet pari cipela + patike za ono po kuci....freak_with_a_laptop wrote:Hajmo curice i djecaci - koliko pari cipela imate?![]()
Ja trenutno - ovo sto mi je na oku - oko 40 (ja sto cizma, cipela, patika itd). U podrumu - nemam blage - kolekcija iz godine u godinu raste. MashallahSve hocu da rascistim ... ali, srece para, sve mi drage
- danas
ja ne smijem rec...freak_with_a_laptop wrote:Hajmo curice i djecaci - koliko pari cipela imate?![]()
Ja trenutno - ovo sto mi je na oku - oko 40 (ja sto cizma, cipela, patika itd). U podrumu - nemam blage - kolekcija iz godine u godinu raste. MashallahSve hocu da rascistim ... ali, srece para, sve mi drage
-
freak_with_a_laptop
Salko bolan - ti pravi fashion addictSalko sto je u vodu skako wrote:imam devet pari cipela + patike za ono po kuci....freak_with_a_laptop wrote:Hajmo curice i djecaci - koliko pari cipela imate?![]()
Muskarci imaju dva, ja maksimalno tri para cipela - jedne za posao, jedne patike i one od lani jos trljaju dok se dzon ne podere
Peraja se ne pikaju - smanji broj na 8
meni su ove pravo sexi...

-
mamica papucarka
preslatke su... gdje se ovo ima kupitfreak_with_a_laptop wrote:Ladies, ove sezone - kape i sesiri - is a must!
Ja ako nastavim pratiti trendove i modu, moram dragog otjerati u podstanare, treba mi prostora za ... accessoires![]()
ma ja volim mjenjati...ljepse se osjecam...freak_with_a_laptop wrote:Salko bolan - ti pravi fashion addictSalko sto je u vodu skako wrote:imam devet pari cipela + patike za ono po kuci....freak_with_a_laptop wrote:Hajmo curice i djecaci - koliko pari cipela imate?![]()
![]()
![]()
![]()
Muskarci imaju dva, ja maksimalno tri para cipela - jedne za posao, jedne patike i one od lani jos trljaju dok se dzon ne podere![]()
![]()
![]()
Peraja se ne pikaju - smanji broj na 8
zadnje vrijeme sam skonto da se i carape tu i tamo trebaju promjeniti...
-
freak_with_a_laptop
Salko sto je u vodu skako wrote: zadnje vrijeme sam skonto da se i carape tu i tamo trebaju promjeniti...
evo ti jedne na poklon, za promjenit

ne ide mi to uz braon cizmice...daj nesto drugo mi poklonifreak_with_a_laptop wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: zadnje vrijeme sam skonto da se i carape tu i tamo trebaju promjeniti...![]()
![]()
car si!
evo ti jedne na poklon, za promjenit![]()
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
-
freak_with_a_laptop
hmmm ... meni ova kombinacija super, boxerice i braon cizme .. bez carapaSalko sto je u vodu skako wrote: ne ide mi to uz braon cizmice...daj nesto drugo mi pokloni....
Pravi Rambo - stat' pa gledat'

evo ove se meni svidjaju...

dobro, svidja mi sefreak_with_a_laptop wrote:hmmm ... meni ova kombinacija super, boxerice i braon cizme .. bez carapaSalko sto je u vodu skako wrote: ne ide mi to uz braon cizmice...daj nesto drugo mi pokloni....
![]()
![]()
![]()
Pravi Rambo - stat' pa gledat'![]()
-
freak_with_a_laptop
vazi ... posudit cu ti ove ... al da ih vratisSalko sto je u vodu skako wrote: dobro, svidja mi se...ali opet bi ja neke carapice navuko...hladno je...

imas li ti sta deblje??? a da nije bijelo il crno....freak_with_a_laptop wrote:vazi ... posudit cu ti ove ... al da ih vratisSalko sto je u vodu skako wrote: dobro, svidja mi se...ali opet bi ja neke carapice navuko...hladno je...
![]()
![]()
![]()
-
freak_with_a_laptop
Salko dragi - nije valjda da nosis duge gace?Salko sto je u vodu skako wrote:
imas li ti sta deblje??? a da nije bijelo il crno....
Ode ti sex appeal niz vodu
-
freak_with_a_laptop
ojhaaaa sekoooo - kad cemo na Romanijuseka wrote:
ma jel´ ovo nas jet - setnosi
![]()
ajmeeee grozote

freak_with_a_laptop wrote:Salko dragi - nije valjda da nosis duge gace?Salko sto je u vodu skako wrote:
imas li ti sta deblje??? a da nije bijelo il crno....![]()
Ode ti sex appeal niz vodu
ma jok gace..helanke ja nosim crvene boje
ovako nesto mi pokloni...