Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cojek wrote:Nisam mogao izdrzati Neki dan sam je nabavio al nisam znao da je macu ovako tesko uslikat - slomio sam se I, kako izgleda?
Nisam znao u koju rubriku, ne mogodoh naci pets, pa reko ovdje je "ako ne znate gdje cete temu"
Ovo mače izgleda strašno tužno
Čojek, sta mu radiš??
cuj sta radi, pa maltretira da miruje da slika
ja sam Hajru u 4 mjeseca zivota uspjela uslikati ravno 3 puta, koliko god aparat bio dobar, jednostavno ostane mrlja umjesto slike, jer su djeca u toj dobi prezivahna
cojek wrote:Nisam mogao izdrzati Neki dan sam je nabavio al nisam znao da je macu ovako tesko uslikat - slomio sam se I, kako izgleda?
Nisam znao u koju rubriku, ne mogodoh naci pets, pa reko ovdje je "ako ne znate gdje cete temu"
Ovo mače izgleda strašno tužno
Čojek, sta mu radiš??
cuj sta radi, pa maltretira da miruje da slika
ja sam Hajru u 4 mjeseca zivota uspjela uslikati ravno 3 puta, koliko god aparat bio dobar, jednostavno ostane mrlja umjesto slike, jer su djeca u toj dobi prezivahna
Vidis da nisam fulio - ti me jedina ovdje razumijes i na pravi način zavidis
nebojeplavo wrote:Gdje je ono udruženje za sprečavanje okrutnosti prema životinjama?!
Sad ozbiljno, meni ovo mače ima strašno tužne okice, vidi ga, dođe mi plačem
ma nije...
takva je rasa... izgleda ono malo prenerazeno
predlazem da se utalimo i otvorimo objekat gdje bi mace mogle da se druze nesmetano, jer su vase preslatke i ja bih sve to gnjavila i recimo ovog tvog crnog bi udruzila sa Hajrom
Joooj evo sad sam ga uspio uslikati na foru, odlicna slika, samo mi recite kako vi to laganice postavljate slike pa da ovu postiram, ja imam nekakav grozan fizikanerski način??
FEED el-Castro wrote:Joooj evo sad sam ga uspio uslikati na foru, odlicna slika, samo mi recite kako vi to laganice postavljate slike pa da ovu postiram, ja imam nekakav grozan fizikanerski način??
posalji meni mailom, da se prva angledam pa cu ja postaviti