Mikrovalne pećnice
Moderator: anex
-
krmenadla
#1 Mikrovalne pećnice
Ko ima iskustva s mikrovalnim pećnicama? Koje su najbolje, koje preporučujete da se uzmu, šta valja, šta ne valja, itd itd?
Želim kupiti rernu tj. pećnicu koja ima funkciju i mikrovalne (2 in 1), ali ne znam koja valja i gdje ih ima kupiti, a ne znam ama baš ikoga ko već ima sličnog iskustva s ovom spravom.
Unaprijed hvala!
Želim kupiti rernu tj. pećnicu koja ima funkciju i mikrovalne (2 in 1), ali ne znam koja valja i gdje ih ima kupiti, a ne znam ama baš ikoga ko već ima sličnog iskustva s ovom spravom.
Unaprijed hvala!
-
krmenadla
#2 Re: Mikrovalne pećnice
Postoji li uopće rerna i mirkovalna u jednom?????
Što je zapravo MICROWAVE OWEN?
Navodno convection microwave owen peče kao rerna i mirkovališe kao mikrovalna. Ali ima li iko iskustva?
Što je zapravo MICROWAVE OWEN?
Navodno convection microwave owen peče kao rerna i mirkovališe kao mikrovalna. Ali ima li iko iskustva?
-
krmenadla
#4 Re: Mikrovalne pećnice
Hvala jOFLA!
Medjutim.... i dalje mi nije baš jasno je li to fakat 2 u 1: RERNA koja PEČE i MIKROVALNA koja MIKROVALIŠE?
Mogu li unutra peći i kolače i krompir, ali da nemaju ukus mikrovalne već prave rerne?
Medjutim.... i dalje mi nije baš jasno je li to fakat 2 u 1: RERNA koja PEČE i MIKROVALNA koja MIKROVALIŠE?
Mogu li unutra peći i kolače i krompir, ali da nemaju ukus mikrovalne već prave rerne?
- Epitop
#5 Re: Mikrovalne pećnice
To je mikrovalna koja ima grijač i koja peče kao klasičana rerna. Malo je skuplja. Sad da očekuješ čudo da ispeče nešto za 5 minuta, nema ništa od toga.krmenadla wrote:Hvala jOFLA!
-
krmenadla
#6 Re: Mikrovalne pećnice
Ok hvala, samo još ovo:
Je li fakat to prava rerna? Znači ono, prava pravcata rerna, obična rerna? Jasno mi je da mikrotalasne stvari ima i da to fercera.
Ali da li je onaj drugi dio ovog aparata, dakle RERNA, da li je to fakat prava pravcata rerna sa svim grijacima odozgo i odozdo, ili ima manje grijaca od obične rerne ili nešto treće? Hvala!
Je li fakat to prava rerna? Znači ono, prava pravcata rerna, obična rerna? Jasno mi je da mikrotalasne stvari ima i da to fercera.
Ali da li je onaj drugi dio ovog aparata, dakle RERNA, da li je to fakat prava pravcata rerna sa svim grijacima odozgo i odozdo, ili ima manje grijaca od obične rerne ili nešto treće? Hvala!
-
krmenadla
#10 Re: Mikrovalne pećnice
Hvala jOFLA, baš si mačak i pol!Sad kapiram mnogo bolje
.
Jedino što me još buni je veličina tih microwave owens. Ove linkove koje si stavio su poprilično male microwave owen. Radje ću platiti više i imati nešto kako treba i veličine prave rerne (uz microwave džidže), nego aparatić veličine obične microvalne. Ima li ih veličine prave rerne? Da mogu kuhati na 2-3 nivoa?
Jedino što me još buni je veličina tih microwave owens. Ove linkove koje si stavio su poprilično male microwave owen. Radje ću platiti više i imati nešto kako treba i veličine prave rerne (uz microwave džidže), nego aparatić veličine obične microvalne. Ima li ih veličine prave rerne? Da mogu kuhati na 2-3 nivoa?
-
krmenadla
#12 Re: Mikrovalne pećnice
Ima li jos neko informacija
-
allem_77
#13 Re: Mikrovalne pećnice
https://domod.ba/shop/proizvod/samsung- ... tas/SM0225
Treba mi mikrovalna za stariju osobu, da nije komplikovana za rad.
Da li ima neko ovu Samsung?
Treba mi mikrovalna za stariju osobu, da nije komplikovana za rad.
Da li ima neko ovu Samsung?