Magnetne trepavice
Moderator: anex
-
Sunculish
#1 Magnetne trepavice
Drage dame, svjedoci smo, barem ja, sve masovnijeg korištenja lažnih trepavica. Od nadogradnje do kupovine istih u radnjama. Masa djevojaka i žena trepće njima danju, noću i u svakoj prilici. Malo mi je to prenapadno, danju posebno i mislim da, ako se moraju koristiti, se barem trebaju malkice skratiti čisto da se izbjegne onaj vještački look. Vidim u reklami i u radnjama magnetne trepavice. Ono što mene interesuje je, kakav je osjećaj sa tim magnetnim trepavicama? Mislim, ima li osjećaja težine na kapcima i da li se teško skidaju? Postoji li mogućnost da se otkinu i svoje trepavice prilikom skidanja? Kupila bih sebi pa se bojim da ne napravim više štete nego koristi.
-
Zoya
#2 Re: Magnetne trepavice
Magnetne trepavice? Baš se tako zovu? Misliš na one što ti nadograde? Imam par koleginica koje ih imaju i pravo im lijepo stoji. Ova jedna ima 3D
kakve su joj oči zbog njih. Strava 
Ove nadograđene se nešto mora paziti da ne trljaš oči i da ih nečim mažeš prije kupanja.... Ne bih ja to mogla i generalno se plašim svega što je tako preblizu očiju, mislim na lijepak i te stvari.
Ove nadograđene se nešto mora paziti da ne trljaš oči i da ih nečim mažeš prije kupanja.... Ne bih ja to mogla i generalno se plašim svega što je tako preblizu očiju, mislim na lijepak i te stvari.
-
Sunculish
#3 Re: Magnetne trepavice
Da, magnetne su i sama ih stavljaš i skidaš. Ima više komadića tih trepavica u kutiji i prilagođavaš koliko ceš "busenova"
staviti na kapke. Stavljaju se, na gornji kapak, i odozdo i odozgo, dok taj magnet ne "uhvati" i tako stoje dok ih ne skineš. To mi se učinilo interesantnim i baš jučer vidim da ih jedna žena u CM-u kupuje, pa rekoh da pitam na forumu kakve su, treba li se upuštati u tu avanturu sa njima ili ne?
-
moonca
#4 Re: Magnetne trepavice
Zasto tu zenu, ne upita --kako ih koristi i jel'zadovoljna.
Bar , ja tako radim...
Bar , ja tako radim...
-
Sunculish
#5 Re: Magnetne trepavice
I ja se sjetih da je upitam
al žena prvi put kupuje pa nema pojma 
- kabal1337
#6 Re: Magnetne trepavice
Sta ce vam te vjestacke trepavice 
-
Zoya
#7 Re: Magnetne trepavice
Ne kontam opet kako će magnet trepavicu da 'uhvati' al' hajd, ko da i ja moram sve znati.Sunculish wrote:Da, magnetne su i sama ih stavljaš i skidaš. Ima više komadića tih trepavica u kutiji i prilagođavaš koliko ceš "busenova"staviti na kapke. Stavljaju se, na gornji kapak, i odozdo i odozgo, dok taj magnet ne "uhvati" i tako stoje dok ih ne skineš. To mi se učinilo interesantnim i baš jučer vidim da ih jedna žena u CM-u kupuje, pa rekoh da pitam na forumu kakve su, treba li se upuštati u tu avanturu sa njima ili ne?
Ti počni sa par njih i vidi... Ako iščupaš više svojih kad ih budeš skidala, onda bolje idi na nadogradnju.
-
Strpljiva
#8 Re: Magnetne trepavice
Ma nece nista iscupati, samo su patanja za staviti. Imas dvije trepavice s magnetima (onaj dio gdje inace ide lijepak). Jedna se stavi s gornje strane kao inace, a druga ispod trepavica i kako se magneti spoje, nase trepavice ostanu izmedju njih.
Nista ne cupaju, nema lijepljenja, ali velika patnja dok se ne ustelis.
Nista ne cupaju, nema lijepljenja, ali velika patnja dok se ne ustelis.