ovako ja cupam obrve ima jedno 5 godina i brijem se ispod pazuha.
imam nausnicu na uhu ali ne standardno dole nego gore na samoj skoljci (hrskavici). volim lijepo da mirisem i da se mogu normala okupati ili istusirati u nekoj mirisljavoj kupci. drzim do tena i koze a isto tako do cijelog tijela. zasto ne bi to sebi pruzio ako u tome uzivam i mirisem.
brijao sam prsa i poslije toga sam i probao i depilaciju, cisto jer ne podnosim dlake. furam neke novije frizure, ono da su moderne ali cisto da se meni svidjaju, te da mi stoje. i sta tu ima na silu.
ako se ljudi ne bi razvijali na ovoj bazi jos bi uvijek bili oni isti neandertalci iz kamenog doba sve zarasli u dlaci i nekim haljecima, te jeli ondje gdje spavamo i seremo. idem u teretanu cesto, i trcim dosta, bavio sam se sportom intenzivno 5 godina i sada sam prestao jer ne mogu od fakulteta i ostalih obaveza. ne osjecam se metroseksualcem. samo volim da sam cist i uredan, osisan i obrijan i to je to.
ako nekome to smeta, nek se pozabave sami sobom.
pustimo jedni druge da uzivaju u vlastitoj kozi bez predrsuda.
p.s.
ne kazem ja da nema nekih velikih odstupanja od ovog mog primijera, ljudi koji stvarno prelaze neku granicu dobrog ukusa, te rade plasticne operacije usana itd da bi bolje izgledali. ogradjujem se od takvih slucajeva