Ljetovanje u Neumu?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

nostradamus21

#101 Re: Ljetovanje u Neumu?

Post by nostradamus21 »

jednom bio i nisam bas odusevljen, nista od onoga sto nude me se nije dojmilo tako da sam prilicno sumnjicav da cu ici opet al opet tko zna
salle_eh1986

#102 Re: Ljetovanje u Neumu?

Post by salle_eh1986 »

Punih godinu dana ni rjeci na temi, mada je to donekle i normalno jer se ljetuje jednom godisnje, osim ako nisi zaposlen u drzavnoj firmi :D

E ovako sad sta mene zanima.
Isao sam par puta u Neum ali svaki put sa privatnim vozilom. Sad planiram u duetu "samo" pa mi se bas i ne isplati ako za iste pare ili priblizne mogu busem (a i ne vozi mi se po 200km u jednom pravcu).

- Koliko je cijena povratne karte?
- Ako neko ima kakav br.telefona jeftinog smjestaja za 2 osobe, ne mora biti uz plazu ali da nije sad ni u Doboju hhh (moze br.i u inbox ako nije za eter).
P308

#103 Re: Ljetovanje u Neumu?

Post by P308 »

salle_eh1986 wrote:Punih godinu dana ni rjeci na temi, mada je to donekle i normalno jer se ljetuje jednom godisnje, osim ako nisi zaposlen u drzavnoj firmi :D

Isao sam par puta u Neum ali svaki put sa privatnim vozilom. Sad planiram u duetu "samo" pa mi se bas i ne isplati ako za iste pare ili priblizne mogu busem (a i ne vozi mi se po 200km u jednom pravcu).

- Ako neko ima kakav br.telefona jeftinog smjestaja za 2 osobe, ne mora biti uz plazu ali da nije sad ni u Doboju hhh (moze br.i u inbox ako nije za eter).
evo preko ARD turisticke agenicije:

Image

Za smjestaj nemam pojma
everlast

#104 Re: Ljetovanje u Neumu?

Post by everlast »

salle_eh1986 wrote:Punih godinu dana ni rjeci na temi, mada je to donekle i normalno jer se ljetuje jednom godisnje, osim ako nisi zaposlen u drzavnoj firmi :D

ne mahnitaj, nego sjedi u auto i odvozi tih 200km, nije to nista. imas na onim popustima hotel sunce, jako jeftino za dvije osobe, i uzivaj.

sretno.
Post Reply