Ljetovanje all about
Moderator: anex
-
stafilok
#301 Najjeftiniji smjestaj u Neumu
Zanimaju me vasa iskustva i prijedlozi za pronalazak sto jeftinijeg smjestaja u Neumu?? Hvala!!
- Allen_
#302 Re: Najjeftiniji smjestaj u Neumu
stafilok wrote:Zanimaju me vasa iskustva i prijedlozi za pronalazak sto jeftinijeg smjestaja u Neumu?? Hvala!!
pa možeš u autu ..odspavati koju noc... nista strasno
-
mosamosa
#303 Re: Dobre Vode,Sutomore-LJETOVANJE ?
Cijene jeftinije nego u granapu mom hahaha
))
- mayab
-
FKSarajevo
#305 Tučepi
Ima l' ko brojeve apartmana u Tucepima.. do 15,16 eura po osobi, na finoj mjestu? Samo nemojte sad stavit web apartmanija, apartmani tucepi i sl. 
- JaneEyre
#307 Re: Dobre Vode,Sutomore-LJETOVANJE ?
Evo ja sam prosle godine bila u Dobrim Vodama.
Bila sam tamo u predsezoni, nekad u maju - i plaza je lijepa, sitni kamencici, pogled puca na pucinu...medjutim, u sezoni je priča druga - plaza je prenatrpana, previse guzve a samim time i prljavo.
Medjutim, prednost tog mjesta je sto se nalazi izmedju Bara i Ulcinja - 12 KM od Bara,a 17 KM od Ulcinja - tako da sam cesto isla na Veliku plazu u Ulcinj, izlazila navecer u Ulcinj i Bar, itd..u Dobrim Vodama ima diskoteka u kojoj je, dok sam bila tu(krajem jula) gostovao Haris Dzinovic, Topalko...
Smjestaj - trokrevetni apartman(a bilo nas je dvoje) u kojem je sve bilo novo, s klimom, sam placala 16 eura, znaci 8 eura po osobi, bila sam sedam noci!
takodjer, cijene hrane i pica nisu skupe, i u Dobrim Vodama obavezno sjesti ''kod Sabe'' i probati njegovu poznatu limunadu
i ljudi su opcenito ljubazniji nego u Hrvatskoj...helem u Hrvatsku na more nikad vise!
Bila sam tamo u predsezoni, nekad u maju - i plaza je lijepa, sitni kamencici, pogled puca na pucinu...medjutim, u sezoni je priča druga - plaza je prenatrpana, previse guzve a samim time i prljavo.
Medjutim, prednost tog mjesta je sto se nalazi izmedju Bara i Ulcinja - 12 KM od Bara,a 17 KM od Ulcinja - tako da sam cesto isla na Veliku plazu u Ulcinj, izlazila navecer u Ulcinj i Bar, itd..u Dobrim Vodama ima diskoteka u kojoj je, dok sam bila tu(krajem jula) gostovao Haris Dzinovic, Topalko...
Smjestaj - trokrevetni apartman(a bilo nas je dvoje) u kojem je sve bilo novo, s klimom, sam placala 16 eura, znaci 8 eura po osobi, bila sam sedam noci!
takodjer, cijene hrane i pica nisu skupe, i u Dobrim Vodama obavezno sjesti ''kod Sabe'' i probati njegovu poznatu limunadu
i ljudi su opcenito ljubazniji nego u Hrvatskoj...helem u Hrvatsku na more nikad vise!
- AllStar
#308 Re: Dobre Vode,Sutomore-LJETOVANJE ?
...kad pomislim na zapadne susjede, odma mi na pamet padne 7 bodova
...nidje veze, al opet...
- mrtva kokoš
#309 Re: Dobre Vode,Sutomore-LJETOVANJE ?
nemam pojma za d.v. i sutomor, bio sam u herceg novom prije 3,4 god. i mogu samo reci da je sranje...
1.prljavo je, kanalizacija zavrsava direktno u moru.
2.plaza, okolina i to je znoru
3.kockaste glave, opcenito previse cetnicki nastrojeni gosti..
4.dovoljno...
1.prljavo je, kanalizacija zavrsava direktno u moru.
2.plaza, okolina i to je znoru
3.kockaste glave, opcenito previse cetnicki nastrojeni gosti..
4.dovoljno...
- Altsa
#310 Re: Dobre Vode,Sutomore-LJETOVANJE ?
Bio u Sutomoru...cisti seljakluk...normalno ko voli njemu ce i odgovarati turbo folk muzika koja dolazi iz svake kafane koja je locirana uz obalu sa toliko buke da se ne moze nomalno pricati...da bi se upotpunio ugodaj pored kafana je smjesten veliki broj ogromnih rostilja od koji se ne moze osjetiti miris mora vec samo dim rostilja....smece uz plazu je takoder prisutno i nesnosne guzve na plazi koja je prelijepa za onoga ko voli sitan pijesak...suncobrani su poredani jedan uz drugi pa sunce ne moze da prolazi do onoga ko lezi na plazi...ikonografija na golim tijelima gdje se takmice ko ce nositi veci krst je sveprisutna...

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#311 Ljetovanje 2011 all about
Posto je postalo nemoguce pratiti silu tema koja se otvara u zadnje vrijeme pa tako svako mjesto skoro na hr. obali ima svoju temu, sve ce biti spojene u ovu i molim vas da od sada koristite samo nju bez otvaranja novih suvisnih tema.

-
MrguDa_100%
#312 Villa Paškal, Zaostrog
Pozdrav svima!
Predsezonska sniženja za ljetovanje na moru privlače pažnju, zar ne? Svi bi da jeftinije prođemo a još kad "zvuči tako dobro", pa što da ne?!
Eh... al' kad hoću da nađem neku informaciju, mišljenje drugih ljudi koji su već bili tu ili znaju nešto o tome preko svojih prijatelja onda se niti jedna tema nemože naći osim linkova sa smještajem od strane agencija i kako je to apsolutno fantastično mjesto za smještaj, bla bla bla...
Jedina svijetla tačka tok vele-zdanja je što održavaju čistoću, mjenjaju vam peškire i čiste bolje nego u mnogim hotelima
... plaža ispred ville je bezveze, morate ići ka centru i tek tu je prava plaža.
Pošto je polupansinon, e to je već kriza svih kriza. Očaj! Tu se već morate pripremiti da ćete nakon večere morati ponovo večerati kako dolikuje jednom ljudskom biću, s tim da pripremite pune džepove jer im je hrana preskupa. Slično je sa doručkom mada tu već možete naći nešto za jelo
Ima li jos neko sa iskustvom iz gore pomenute
(?!) da možemo olakšati drugim ljudima pri izboru gdje da (ne) ljetuju!
Predsezonska sniženja za ljetovanje na moru privlače pažnju, zar ne? Svi bi da jeftinije prođemo a još kad "zvuči tako dobro", pa što da ne?!
Eh... al' kad hoću da nađem neku informaciju, mišljenje drugih ljudi koji su već bili tu ili znaju nešto o tome preko svojih prijatelja onda se niti jedna tema nemože naći osim linkova sa smještajem od strane agencija i kako je to apsolutno fantastično mjesto za smještaj, bla bla bla...
Jedina svijetla tačka tok vele-zdanja je što održavaju čistoću, mjenjaju vam peškire i čiste bolje nego u mnogim hotelima
Pošto je polupansinon, e to je već kriza svih kriza. Očaj! Tu se već morate pripremiti da ćete nakon večere morati ponovo večerati kako dolikuje jednom ljudskom biću, s tim da pripremite pune džepove jer im je hrana preskupa. Slično je sa doručkom mada tu već možete naći nešto za jelo
Ima li jos neko sa iskustvom iz gore pomenute
- tazmaniaBAN4
#313 Re: Ljetovanje 2011 all about
ide li iko negdje drugo osim hrvatska, cg... ?!?!?! Sta je sa Egiptom, Turskom, Spanijom.... zna li neko neke dobre ponude?
- mrtva kokoš
#314 Re: Ljetovanje 2011 all about
ja bih u tursku kad bih im`o love..
- alica.k
#315 Re: Ljetovanje 2011 all about
sad te izadje isto ko i jadran ako ne ganjas hotel sa 15 zvjezdica
- mrtva kokoš
#316 Re: Ljetovanje 2011 all about
ako moze za 4 milke u tursku hocu i jaalica.k wrote:sad te izadje isto ko i jadran ako ne ganjas hotel sa 15 zvjezdica
- alica.k
#317 Re: Ljetovanje 2011 all about
spakuj sator, na bicikloSplinter wrote:ako moze za 4 milke u tursku hocu i jaalica.k wrote:sad te izadje isto ko i jadran ako ne ganjas hotel sa 15 zvjezdica5 dana ne trazim vise
ima u turskoj dobrih kampova oko izmira
- tazmaniaBAN4
#318 Re: Ljetovanje 2011 all about
upravo tako, zato se i pitam kako niko ne spominje nista drugo osim jadrana?! Jadran mi je vise isfuran, od kako znam za sebe samo sam po jadranu! Cijena allinc npr Egipta 10 dana je oko 1400-1500 KM a toliko priblizno ces potrositi na jadranu spavanje + hrana + gorivo + pice...alica.k wrote:sad te izadje isto ko i jadran ako ne ganjas hotel sa 15 zvjezdica
- alica.k
#319 Re: Ljetovanje 2011 all about
e moj dino sto si uvjek antiprotivan.
kad pogledas usluga/cijena cak je i isplatnije otici u tursku.
da ne bude da blatim jadran, meni je to jos i najdraze i najljepse more na kom sam bila i ne bih ga mijenjala ni za sta...al je daleko isplatnije otici vani negdje, nego u lijepu njihovu susjednu nam drzavu.
kad pogledas usluga/cijena cak je i isplatnije otici u tursku.
da ne bude da blatim jadran, meni je to jos i najdraze i najljepse more na kom sam bila i ne bih ga mijenjala ni za sta...al je daleko isplatnije otici vani negdje, nego u lijepu njihovu susjednu nam drzavu.
- alica.k
#320 Re: Ljetovanje 2011 all about
takodjer dobijes uslugu - gotovu hranu u bilo koje doba dana all inclusive, lezaljke i peskire na koristenje, klimu i slicne gluposti.
e aj sad nadji u hr isto to za tu istu cijenu.
inace, prije jedno 2 godine u egiptu smo placali 1200KM po osobi u hiltonu od 5 zvjezdica i mislim da za tu cijenu nismo mogli naci nigdje u hr takvu uslugu.
na stranu to, ne mora se uopste ici preko agencije i uzimati aranzmane.
evo sad cu ti nes lupit:
http://www.ownersdirect.co.uk/turkey/tk1024.htm
1500KM sedmica u julu, 4 osobe, podijeli to.
benzin do tamo i nazad podijeli po osobi.
izadje jeftinije nego na jadran da ides, ne?
e aj sad nadji u hr isto to za tu istu cijenu.
inace, prije jedno 2 godine u egiptu smo placali 1200KM po osobi u hiltonu od 5 zvjezdica i mislim da za tu cijenu nismo mogli naci nigdje u hr takvu uslugu.
na stranu to, ne mora se uopste ici preko agencije i uzimati aranzmane.
evo sad cu ti nes lupit:
http://www.ownersdirect.co.uk/turkey/tk1024.htm
1500KM sedmica u julu, 4 osobe, podijeli to.
benzin do tamo i nazad podijeli po osobi.
izadje jeftinije nego na jadran da ides, ne?
-
M.S.
#321 Re: Ljetovanje 2011 all about
Usput da pitam, da nije neko slucajno bio u Solinama kod Dubrovnika u apartmanima Fontana? Kako je tamo?
-
nino90
#322 Re: Ljetovanje 2011 all about
ima li neko na forumu da iznajmljuje negdje u hr, najoblje u makarskoj ?
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#323 Re: Ljetovanje 2011 all about
Naravno Kotor i Budva su pola pola, malo folk malo trens, ne slusaju ruskinje valjda folkacureni-90 wrote:ima li neko na forumu da iznajmljuje negdje u hr, najoblje u makarskoj ?
-
M_lela
#324 Re: Ljetovanje 2011 all about
Mene zanima, jel se moze u CG sa licnom kartom?
-
nera18
#325 Re: Ljetovanje 2011 all about
mozeM_lela wrote:Mene zanima, jel se moze u CG sa licnom kartom?