evo bol, ako netko voli pješčane plaže
Moderator: anex

stavljam samo slike gdje sam bio. pustara je jer je slikano na sabahu, po tmurnom danu.Neelix wrote:moze jarane biti i na marsu, al ako je ruzno nema mu spasaako si vec trazio lijepe plaze po svijetu, mogao si staviti npr nesto ovako
a ne pustare

dobro je ne vadi se sad, samo ćeš se još više utrpatipalamuda wrote:vozač wrote:@ palamuda
jarane, ovo ti je živogošće, ako hotel nimfa ima jedan sprat i 5 prozora na njemu![]()
btw ... izvini, al morao sam, to je jače od mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovakva plaža ima između Igrana i Živogošća, pravo dobra, al ima golotinje.![]()
đe si polećeo sokoleAS_sa wrote:Bio sam u CG prosle godine, tacnije u Ulcinju .... ona velika plaza ko plaza je super ... pijesak i more koje je pravo cisto ... e jedino sto mi se ne svidja sto nigjde nema hlada tj. sto malo prije rekose naplacuju 5 eura jedan suncobran ... i smjestaj je dosta daleko od plaze, mora se autom doc do plaze a kad vjetar malo zapuse isto ko da si u sahari, nosi onaj pijesak po autima ... unisti auto .... svidjao mi se takodzer stari dio ulcinja koji je dosta slican nasim gradovima ... a najveci je problem put do CG al prvenstveno mislim na nas dio kuda se ide (put od Foce do Niksica) , dok je na njihovoj teritoriji puno bolji put, jedino sto im je ogranicenje svugdje 50 max. .. mada vam njihovi policajci nece puno naskodit... samo ti kazu : "Gdje ti zuris, jadan? "
![]()
onu sliku sam ja slikao, onako za sebe, a ovu tvoju bezbeli neki profesionalni fotograf, izabrao položaj, po sunčanom danu, možda malo i kroz fotošop prošla......Neelix wrote:uporedi tu sliku, sa ovom slikom
ako je tebi ono tvoje ljepše...![]()
ako je skuplje i dalje, ne mora biti i bolje
a ima još slika, samo sam ja na njima, i još k tomu u kupaćimmig wrote:[
Deluje mi da je mesto lepo, ali zaista nisi odabrao najsretnije fotografije. Ovo su moje slike sa proslog letovanja. Grcka. Ali meni sve drugo bitnije od mora![]()
E ima on razradjenu taktiku za raspoznavanje taj SumadijacTu pricu za razvaljivanje auta sa bh registracijama prvi put cujem i nema mi nimalo logike sta zna neki sumadijac ko je iz sarajeva ko iz banja luke

Imam malo dijete i radi toga pijesak na mjestu broj 1 a naravno i silni sadržaj za moju klinku.zonna wrote:zelenasice, izbrala si plaze na otvorenom moruako ti mogu preporuciti da ove godine poslije radovica skrenes na oblatno umjesto sto produzis na plave horizonte. nije daleko uopste, takodje je na otvorenom moru i malo je intimnije. ovo sve pod predpostavkom da nemas male djece pa da im nece nedostajati sve one zeze koje imaju na plavim.
+2zelenashica wrote:8 Godina na ovoj plaži u CG.....Jaz kod Budve
i ovoj,ovisno od raspoloženja..Plavi Horizonti kod Tivta
Meni je jednostavno CG sasvim OK.Od prijatnosti ljudi do usluge koja mi je u odnosu na HR puno korektnija.Nema tamo gledanja na turiste tipa:Jaooo bosanac.....Nikad mi niko nije ni pogledao tablice a kamoli nešto loše uradio.Cijene posljednjih par godina više nego ranije,ali i sadržaja je više.
Ono što mi se dopada posebno je što je voda puno čistija i što ne moram sretati pola mahale i svima govoriti:hej kad si došla,koliko ostaješ bla bla.....
Poslednje dvije godine u CG i odusevljena sam,proslo ljeto u Budvi,ovo ljeto HN,mogli bi Crnogorci biti malo prijatniji,al'hajd takvi su,kakvi suSadaMeHuseine wrote:+2zelenashica wrote:8 Godina na ovoj plaži u CG.....Jaz kod Budve
i ovoj,ovisno od raspoloženja..Plavi Horizonti kod Tivta
Meni je jednostavno CG sasvim OK.Od prijatnosti ljudi do usluge koja mi je u odnosu na HR puno korektnija.Nema tamo gledanja na turiste tipa:Jaooo bosanac.....Nikad mi niko nije ni pogledao tablice a kamoli nešto loše uradio.Cijene posljednjih par godina više nego ranije,ali i sadržaja je više.
Ono što mi se dopada posebno je što je voda puno čistija i što ne moram sretati pola mahale i svima govoriti:hej kad si došla,koliko ostaješ bla bla.....![]()
Ovo je problem sto nema!.....zonna wrote:plaza na oblatnom je pjescana kao i na plavim. bez onog kamenja na pocetkuali je manja uvala i nema zezalica za djecu sto i nije lose ako hoces da prodjes jeftinije
. tu imas kafanu sa onim bijelim krevetima i onim providnim platnom na terasi... onako bas...
![]()
nije zgoreg da znas. za neku malo romanticniju varijantu
hmm, nadam se da tebe nisam pogodio ovom tvrdnjom?Neelix wrote:ni meni nije jasno kako neko ko ne procita temu moze iznositi takve tvrdnje, al eto, svakakvih nas
vjeruj mi da nisam, inace bih te citirao. Ovo je bilo neko opste promatranje.Neelix wrote:a nadam se da nisi mislio na mene, jer sam ja slicne tvrdnje iznosio, ali sam naveo i druge obale koje sam posjetio
razlika izmedju cro i cg mora jeste nebo i zemlja...pogledaj samo postavljene fotografijeplaze ni ne lice. mozda se nekome vise svidja model siroke plaze na kojima se naplacuje hlad, ili betonske plaze - postujem, takvi trebaju ici u cg. ali meni su milion puta ljepse plaze u cro sa suncanim mjestima, ali i florom, (lakse se dise) mjestima u hladu, sa lijepim setalistima ...
pa ko sta trazi