Vjerujem da su tvoji prijatelji imali dobru namjeru, ali kriminala ima svugdje...u zadnjih mjesec dana sam se naslusala toliko prica o obijanju stanova i automobila, presretanja na ulici i otimanja mobilnih telefona i to sve na "super" lokacijama u centru grada...Rania wrote:Ne tako davno i sama sam prosla kroz kupovinu stana. ISkreno ti preporucujem, kao sto su i meni moji prijatelji, da Alipasino prekrizis, jednostavno nemoj gledati stanove tamo. Razlog, prije svega dosta sitnog kriminala, presretanja na ulici, obijanja automobila, stanova i jako velika koncentracija narkomana kojim policija ne moze nista.BINKA wrote:Dajte molim Vas ima li ko da zivi u ulici Trg međun. prijateljstava na Alipasinu. Ima jedan stan i cijena je jako povoljna i prihvatljiva. Sta da radim? Po meni taj dio Alipasina izgleda nekako sigurniji od ostalih djelova jer su tu u blizini silne auto kuce, zatim banke. Ima malo prostora (zelenila) ispred zgrada. Škola je blizu. Tramvajska je blizu. Unaprijed zahvaljujem za vase misljenje
Binka, u potpunosti te razumijem i sama sam imala slicnu temu
moj ti je savjet da kupis stan tamo gdje ti mislis da ti je ok... sretno