Pozdrav,
imam veliki problem, obisao sam veliki broj radnji u Sarajevu u potrazi za pantalonama/farmerkama velicine struk 36 duzina nogavice 36.
Jednostavno mnogi nemaju duzinu 36, neki ne narucuju...
Ne znam vise sta da radim, ima li neko savjet, da li se nasao u slicnoj situaciji, molim za pomocccc
Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
Moderator: anex
-
Forsaken
#2 Re: Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
Hahah isti problem, ista duzina
Ja kupujem u Levisu, tu uvjek ima al su cijene zara .... Jebi ga, nisam nigdje nasao vise .... Da ne pricam za trenerke, S i XXXXL se razlikuju u sirini struka. Jebote ko da su svi klonovi talijana od 170 i frtalj cenata visine.
Ja kupujem u Levisu, tu uvjek ima al su cijene zara .... Jebi ga, nisam nigdje nasao vise .... Da ne pricam za trenerke, S i XXXXL se razlikuju u sirini struka. Jebote ko da su svi klonovi talijana od 170 i frtalj cenata visine.
-
TheDocToR
#3 Re: Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
Gdje se nalazi taj Levis, je li kod Fis-a ?
Trenerke da ne spominjem
gornji dio Nike odgovara, donji ni blizu
Znam da su sasvim normalne ove velicine u svijetu, samo sto ovi nasi prodavaci samo nabavljaju odredjene velicine, zasto, to je vec druga tema.
Trenerke da ne spominjem
Znam da su sasvim normalne ove velicine u svijetu, samo sto ovi nasi prodavaci samo nabavljaju odredjene velicine, zasto, to je vec druga tema.
-
Forsaken
#4 Re: Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
Jedan je preko puta fisa dole u vartexu a drugi je preko puta trznice gore gdje je ona pizza hut bila ( cini se da se tako zvashe - http://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo ... /060925003 , pise gajev trg preko puta trznice).
- gnjev
#5 Re: Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
Ima na pijaci 
-
Naslovnica
#6 Re: Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
A gdje ima PLAHO velikih brojeva za ugodno popunjene?!
- Filter
#7 Re: Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
jbte samo ja imam kontra problem sa trenerkama.
kupila zena u new yorkeru, obicne, kucne trenerke. oko pasa OK, ali nogavice su ko za monstrume.
visok sam 187 al ih moram makar dva puta podvrnuti da mi se ne vuku po tabanima.
kupila zena u new yorkeru, obicne, kucne trenerke. oko pasa OK, ali nogavice su ko za monstrume.
visok sam 187 al ih moram makar dva puta podvrnuti da mi se ne vuku po tabanima.
- Ajatolah_
#8 Re: Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
Meni svake hlače po 6-7cm preduge, pa kratim.Forsaken wrote:Hahah isti problem, ista duzina![]()
- JanuaryJones
#9 Re: Kupovina pantalona - u Sarajevu nema velicina
Azel je imao 36/36 tj. ti brojevi im ostali iz Esprit kolekcije...Socijalno i Ilidža, te H&M farmerke u Tiffany-u...Robot Hrasno, Socijalno i Grand Centar Ilidža.TheDocToR wrote:Pozdrav,
imam veliki problem, obisao sam veliki broj radnji u Sarajevu u potrazi za pantalonama/farmerkama velicine struk 36 duzina nogavice 36.
Jednostavno mnogi nemaju duzinu 36, neki ne narucuju...
Ne znam vise sta da radim, ima li neko savjet, da li se nasao u slicnoj situaciji, molim za pomocccc
Sent from my iPad using Tapatalk