pa idi u specialty shop -- tamo ce te ona teta premjeriti, ispipkati...Soul_Sista wrote:
izgleda da su grudnjaci samo moj vjeciti "shopping komplex"da vas Veliki sacuva ovog problema
![]()
![]()
Kupovina (Ne mogu odoliti.....)
Moderator: anex
- danas
-
zlata
Jole meni...imam i ja neotpakovane posteljine. Nekol'ko onih americkih kompleta...sa svim....cak i one krevetne "suknje". Pa ekstra perjanica...teskih i laganih. Ma skladiste.
U ludilu sam bila kup'la jos dva kompleta talijanske posteljine...i srecom...nakon nekol'ko mjeseci "dosla tobe"...o'sla u prodavaonicu...priznala im, "I am a shoe and sheet shopaholic".
Smilovali se...i vrat'li mi lovu.
Trebaju mi jos dvi' kuce za sve ove carsafe, jorgane i jastuke...a dabo'me, bar dva zivota...za 'vol'ko cipela!
Jedan put sam bila zaglav'la u obucarni u Sao Paulo-u. Sve na klizi...a broj 41. I ja izadjem sa 17 pari cipela. Pa dobro...nisam ni izasla...nego sam samo natovar'la taxi, i uval'la se izmedju 17 kutija cipela.
Velim...to nam je sve Tito kriv...sto nam nije ranije "otvorio trziste"!
U ludilu sam bila kup'la jos dva kompleta talijanske posteljine...i srecom...nakon nekol'ko mjeseci "dosla tobe"...o'sla u prodavaonicu...priznala im, "I am a shoe and sheet shopaholic".
Trebaju mi jos dvi' kuce za sve ove carsafe, jorgane i jastuke...a dabo'me, bar dva zivota...za 'vol'ko cipela!
Jedan put sam bila zaglav'la u obucarni u Sao Paulo-u. Sve na klizi...a broj 41. I ja izadjem sa 17 pari cipela. Pa dobro...nisam ni izasla...nego sam samo natovar'la taxi, i uval'la se izmedju 17 kutija cipela.
Velim...to nam je sve Tito kriv...sto nam nije ranije "otvorio trziste"!
- Soul_Sista
danas wrote:pa idi u specialty shop -- tamo ce te ona teta premjeriti, ispipkati...Soul_Sista wrote:
izgleda da su grudnjaci samo moj vjeciti "shopping komplex"da vas Veliki sacuva ovog problema
![]()
![]()
![]()
![]()
i dati ti model i velicinu najbolju za tebe...
@pitt,
nemas ti pooooooooojma o ovim mukama
- pitt
Eki nemam.........vjeruj da svaki pravi muskarac mora znati tehniku i "operativni sistem" svakog grudnjakaSoul_Sista wrote:danas wrote:pa idi u specialty shop -- tamo ce te ona teta premjeriti, ispipkati...Soul_Sista wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
ma znam
i stara je govorila hajd sine tamo u onu finu radnju
a tamo sve stare babe
![]()
![]()
![]()
@pitt,
nemas ti pooooooooojma o ovim mukama
- manijak1
Zadovojan sam kad mogu nugat i neku cokoladicu maju .........kupiti
mojoj najdlazoj

- danas
e, tako ti je to i kod mene...zlata wrote:Jole meni...imam i ja neotpakovane posteljine. Nekol'ko onih americkih kompleta...sa svim....cak i one krevetne "suknje". Pa ekstra perjanica...teskih i laganih. Ma skladiste.
- Soul_Sista
pitt wrote:Eki nemam.........vjeruj da svaki pravi muskarac mora znati tehniku i "operativni sistem" svakog grudnjakaSoul_Sista wrote:danas wrote: pa idi u specialty shop -- tamo ce te ona teta premjeriti, ispipkati...![]()
![]()
ma znam
i stara je govorila hajd sine tamo u onu finu radnju
a tamo sve stare babe
![]()
![]()
![]()
@pitt,
nemas ti pooooooooojma o ovim mukama:D:D
....cuj operativni sistem grudnjaka
- Soul_Sista
...ma zdraaaaaaaaaavopitt wrote:ne moze preko neta:D:D Zajebana je to tehnika za skontat
:D:D
- manijak1
Cujice ..........pri kupovini cije paje tjosite ili cije kajtice
jimitate pjeko dozvojenog ?
.
- manijak1
-
PR80.
Evo moja:
1. Grudnjaci i raznorazne gace i gacice
2. Topici i kratke maice (toliko ih imam da ih pola nisam gotovo nikad obukla, a ja dovlacim i trpam ormar
)
3. Obuca, od raznih mimica preko zime
a preko ljeta patike i sandalice
4. Suknjice su moja bolest, da zivim u nekoj tropskoj zemlji hlace me gotovo nikad ne bih vidjele
5. I svaki put kad putujem avionom obavezno do Tax free-ja i kupovina parfema, dobar izbor a puno jeftinije pa se namirim za cijeli zivot
6. I zadnje da ne zaboravim posto je ovo moja jedna od vecih bolesti: torbice... Raja koja me trpi i u dobru i u zlu
, oni me zovu"veskeholiker" ili na nasem torboholiker 
1. Grudnjaci i raznorazne gace i gacice
2. Topici i kratke maice (toliko ih imam da ih pola nisam gotovo nikad obukla, a ja dovlacim i trpam ormar
3. Obuca, od raznih mimica preko zime
4. Suknjice su moja bolest, da zivim u nekoj tropskoj zemlji hlace me gotovo nikad ne bih vidjele
5. I svaki put kad putujem avionom obavezno do Tax free-ja i kupovina parfema, dobar izbor a puno jeftinije pa se namirim za cijeli zivot
6. I zadnje da ne zaboravim posto je ovo moja jedna od vecih bolesti: torbice... Raja koja me trpi i u dobru i u zlu
-
white_sugar
meni sve to zavisi ja mislim od godisnjeg doba i koliko je para na raspolaganju. otprilike u ovo doba godina kupujem torbice i kreme za tijelo. toga nikada nema dovoljno. a onda zimi su obicno cizme i cipele, i..... ma koga ja lazem nema veze godisnje doba ja sam uvijek shopoholic. 
- manijak1
-
zlata
Moja kajtica. Moje pajice. Nekad kes...nekad kajtica! Ja zajadim....ja potjosim! Pa i pjevise!manijak1 wrote:Cujice ..........pri kupovini cije paje tjosite ili cije kajtice![]()
jimitate pjeko dozvojenog ?
![]()
.
-
white_sugar
vjerujes li da sam samo jednom usla tamo i to pravo davno. strah me te prodavnice. ali s tobom kada god hoces. za lunch break mogu doletiti doledanas wrote:kad cemo ja i ti u onaj filene's basement na downtown crossing-u?white_sugar wrote: ma koga ja lazem nema veze godisnje doba ja sam uvijek shopoholic.![]()
![]()
- manijak1
A završiće
Na sudu ?

Na sudu ?