Kupovina (Ne mogu odoliti.....)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

danas

Post by danas »

Soul_Sista wrote:
izgleda da su grudnjaci samo moj vjeciti "shopping komplex" :roll: da vas Veliki sacuva ovog problema :D :D :D
pa idi u specialty shop -- tamo ce te ona teta premjeriti, ispipkati... :D :D :D i dati ti model i velicinu najbolju za tebe... :)
pitt

Post by pitt »

Imam ja iskustva sa viktorijinim modelima.....pa kome treba pomoc :roll: :-) :-) :D :D
zlata

Post by zlata »

Jole meni...imam i ja neotpakovane posteljine. Nekol'ko onih americkih kompleta...sa svim....cak i one krevetne "suknje". Pa ekstra perjanica...teskih i laganih. Ma skladiste.
U ludilu sam bila kup'la jos dva kompleta talijanske posteljine...i srecom...nakon nekol'ko mjeseci "dosla tobe"...o'sla u prodavaonicu...priznala im, "I am a shoe and sheet shopaholic". :lol: Smilovali se...i vrat'li mi lovu. :shock:

Trebaju mi jos dvi' kuce za sve ove carsafe, jorgane i jastuke...a dabo'me, bar dva zivota...za 'vol'ko cipela! :oops:
Jedan put sam bila zaglav'la u obucarni u Sao Paulo-u. Sve na klizi...a broj 41. I ja izadjem sa 17 pari cipela. Pa dobro...nisam ni izasla...nego sam samo natovar'la taxi, i uval'la se izmedju 17 kutija cipela.

Velim...to nam je sve Tito kriv...sto nam nije ranije "otvorio trziste"! :-x
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

danas wrote:
Soul_Sista wrote:
izgleda da su grudnjaci samo moj vjeciti "shopping komplex" :roll: da vas Veliki sacuva ovog problema :D :D :D
pa idi u specialty shop -- tamo ce te ona teta premjeriti, ispipkati... :D :D :D i dati ti model i velicinu najbolju za tebe... :)
:roll: ma znam :roll: i stara je govorila hajd sine tamo u onu finu radnju :D a tamo sve stare babe :roll: :D :roll:

@pitt,
nemas ti pooooooooojma o ovim mukama :D
pitt

Post by pitt »

Soul_Sista wrote:
danas wrote:
Soul_Sista wrote:
:roll: ma znam :roll: i stara je govorila hajd sine tamo u onu finu radnju :D a tamo sve stare babe :roll: :D :roll:

@pitt,
Eki nemam.........vjeruj da svaki pravi muskarac mora znati tehniku i "operativni sistem" svakog grudnjaka :D:D:D
manijak1

Post by manijak1 »

Zadovojan sam kad mogu nugat i neku cokoladicu maju .........kupiti :oops: :D mojoj najdlazoj :oops: :D
zensko

Post by zensko »

uh gdje me nadje :(

garderobi i cipelama nikako ne mogu odoliti

ali u jednoj prodavnici skoro pa da zaplacem od muke :(

da imam brdo para kupila bi citav Diesel sa muskim prodavacima

:D
danas

Post by danas »

zlata wrote:Jole meni...imam i ja neotpakovane posteljine. Nekol'ko onih americkih kompleta...sa svim....cak i one krevetne "suknje". Pa ekstra perjanica...teskih i laganih. Ma skladiste.
e, tako ti je to i kod mene... :D :roll: posteljina, duveta, jastuka i jastucnica... i jos dodaj peskire, one velike "bath sheets"... :-? ajme... :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

pitt wrote:
Soul_Sista wrote:
danas wrote: pa idi u specialty shop -- tamo ce te ona teta premjeriti, ispipkati... :D :D :D i dati ti model i velicinu najbolju za tebe... :)

@pitt,
Eki nemam.........vjeruj da svaki pravi muskarac mora znati tehniku i "operativni sistem" svakog grudnjaka :D:D:D
:D

....cuj operativni sistem grudnjaka :D daj uputi me tii pravi muskarcino :D :D :D
pitt

Post by pitt »

ne moze preko neta :D:D:D Zajebana je to tehnika za skontat :D:D:D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

pitt wrote:ne moze preko neta :D:D:D Zajebana je to tehnika za skontat :D:D:D
...ma zdraaaaaaaaaavo :D :D :D a da je zajebano to vec znam :roll:
manijak1

Post by manijak1 »

Cujice ..........pri kupovini cije paje tjosite ili cije kajtice :D :D jimitate pjeko dozvojenog ? :D :D .
pitt

Post by pitt »

pa pare od onoga za koga i kupuju te grudnjake :D:D:D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Pitt ..........proširi malo :D :D na ostale artikle :D :D
PR80.

Post by PR80. »

Evo moja:
1. Grudnjaci i raznorazne gace i gacice :D :D
2. Topici i kratke maice (toliko ih imam da ih pola nisam gotovo nikad obukla, a ja dovlacim i trpam ormar :D )
3. Obuca, od raznih mimica preko zime :D a preko ljeta patike i sandalice
4. Suknjice su moja bolest, da zivim u nekoj tropskoj zemlji hlace me gotovo nikad ne bih vidjele :D
5. I svaki put kad putujem avionom obavezno do Tax free-ja i kupovina parfema, dobar izbor a puno jeftinije pa se namirim za cijeli zivot :D
6. I zadnje da ne zaboravim posto je ovo moja jedna od vecih bolesti: torbice... Raja koja me trpi i u dobru i u zlu :D , oni me zovu"veskeholiker" ili na nasem torboholiker :D
white_sugar

Post by white_sugar »

meni sve to zavisi ja mislim od godisnjeg doba i koliko je para na raspolaganju. otprilike u ovo doba godina kupujem torbice i kreme za tijelo. toga nikada nema dovoljno. a onda zimi su obicno cizme i cipele, i..... ma koga ja lazem nema veze godisnje doba ja sam uvijek shopoholic. :(
pitt

Post by pitt »

Ma princip je isti al je gavrilo drugi :D:D:D:D
danas

Post by danas »

white_sugar wrote: ma koga ja lazem nema veze godisnje doba ja sam uvijek shopoholic. :(
kad cemo ja i ti u onaj filene's basement na downtown crossing-u? :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Kad se ja vratim s posla :? :D :D :D :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
white_sugar wrote: ma koga ja lazem nema veze godisnje doba ja sam uvijek shopoholic. :(
opa....kupuju se dizajneri na dobrom diskauntu :D:D:D
zlata

Post by zlata »

manijak1 wrote:Cujice ..........pri kupovini cije paje tjosite ili cije kajtice :D :D jimitate pjeko dozvojenog ? :D :D .
Moja kajtica. Moje pajice. Nekad kes...nekad kajtica! Ja zajadim....ja potjosim! Pa i pjevise! :-) Al'tijeba mi neki sa jos kajtica...pa da i njegove potijosim! Samo....to je za*eban pazar! :roll: Lakse je 'vako! 8-)
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:
opa....kupuju se dizajneri na dobrom diskauntu :D:D:D
:kravata: :kravata: :kravata:
white_sugar

Post by white_sugar »

danas wrote:
vjerujes li da sam samo jednom usla tamo i to pravo davno. strah me te prodavnice. ali s tobom kada god hoces. za lunch break mogu doletiti dole :lol: onako speed shopping da uradimo :lol: jesi li bila u aldu na crossing-u?
pitt

Post by pitt »

Pocele su i o cipelama i cizmama :-) :-)
manijak1

Post by manijak1 »

A završiće :? :? :D :D
Na sudu ? :D :D :D :D
Post Reply