Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SA 071 wrote: ↑24/03/2022 20:24
Ima li kod njih bonusa 7%, ono da ti vrate dio para koje se mogu kasnije koristiti za plaćanje pošiljki?
Nema
Pa onda ovo ispade i malo skuplje od pesota. Jer ako je na pesotu 15 $ po kg i oni ti vrate 7% ispadne da ti je cijena zapravo 13,95 $ po kg. Još ako je težina pošiljke preko 3 ili preko 5 kg na pesotu to dođe još jeftinije - 13,02 $ ili čak 12,09 $ po kg.
Pa onda ovo ispade i malo skuplje od pesota. Jer ako je na pesotu 15 $ po kg i oni ti vrate 7% ispadne da ti je cijena zapravo 13,95 $ po kg. Još ako je težina pošiljke preko 3 ili preko 5 kg na pesotu to dođe još jeftinije - 13,02 $ ili čak 12,09 $ po kg.
Ne gledas "citavu sliku": najveci broj posiljaka je najvjerovatnije do 0.5kg, nema volumetrije (neko se zajebo, pa belaj), nema nekih fiksnih tarifa pa nesto tesko 400g, ti plati 15$....Da ne nabrajam dalje....
Sve ima svoj + i -
Najbolje, isprobas i vidis.
Licno cekam evo drugi let, i za sada sam prezadovoljan, samo da ovako nastave
Ne gledas "citavu sliku": najveci broj posiljaka je najvjerovatnije do 0.5kg, nema volumetrije (neko se zajebo, pa belaj), nema nekih fiksnih tarifa pa nesto tesko 400g, ti plati 15$....Da ne nabrajam dalje....
Sve ima svoj + i -
Najbolje, isprobas i vidis.
Licno cekam evo drugi let, i za sada sam prezadovoljan, samo da ovako nastave
Pa ne znam sad koliko ima kojih pošiljaka. Ja naručujem uglavnom garderobu, pa su meni gotovo sve pošiljke bile preko 0,5 kg, a volumetrija me samo jednom zakačila, čini mi se. Vjerovatno ti imaš bolju sliku vrste pošiljaka kod drugih korisnika. Uglavnom, za te sitne paketiće se možda i isplati, kao i za tablete i telefone, ali za sve ostalo je ipak pesoto bolji. Plus što je kod pesota ovo bio 52. let, a kod ovih 1. let. U svakom slučaju, neka konkurencije...
A sefe, nekad je i pesoto inao 1. let, ne moze preko noci, podrzimo ih pa ce i oni imati xy let.
Plus, nisu PO box, pa moze i Levi's bez problema
Bas cekam 511ke da polete
stachu wrote: ↑25/03/2022 09:15
A sefe, nekad je i pesoto inao 1. let, ne moze preko noci, podrzimo ih pa ce i oni imati xy let.
Kod nas 511ke najjeftinije 230KM a na levis stranici za USA ih ima i po 44$
Fakat se isplati otici kod nas i probati i onda naruciti preko pesoto ili kupiglobal
stachu wrote: ↑25/03/2022 09:15
Kod nas 511ke najjeftinije 230KM a na levis stranici za USA ih ima i po 44$
Fakat se isplati otici kod nas i probati i onda naruciti preko pesoto ili kupiglobal
Order Date: 2022/03/18
501® Original Fit Men's Jeans
QTY: 1
$79.98
snizene->
$39.99
tezina 0.8KG