kupiglobal.com
Minimum 0.5KG. Cjena 14$ po kili
Firma isto u Skenderiji i tek pocela sa radom
Toliko znam trenutno o tome...
Moderator: anex
Koliko vidim jedino sto je domace jeste da je covjek iz BiH odselio u USA i da je pokrenuo biznis. Kad bi se letovi mimoilazili Pesota i Kupiglobal to bi bilo pun pogodak
Dobra pitanja za postaviti._Reds_ wrote: ↑13/02/2022 23:16 pratim, mada ne vjerujem da je ovo domaca firma, i ovo ima neke veze sa pesotom, cak je i cijena dostave unutar BiH u dolarima, sto nema logike ako je domaca firma, trebalo bi biti u KM.
Ključno pitanje je čime ovo ide? AKo ide brodom po je 2 do 4 mjeseca.
New Hampshire - porez je 0%.
Nema nikakve logike da se domacoj firmi placa u devizama.pepeljara wrote: ↑14/02/2022 15:37Dobra pitanja za postaviti._Reds_ wrote: ↑13/02/2022 23:16 pratim, mada ne vjerujem da je ovo domaca firma, i ovo ima neke veze sa pesotom, cak je i cijena dostave unutar BiH u dolarima, sto nema logike ako je domaca firma, trebalo bi biti u KM.
Ključno pitanje je čime ovo ide? AKo ide brodom po je 2 do 4 mjeseca.
New Hampshire - porez je 0%.
Placanje je paypal pa pretpostavljam da je zbog toga u dolarima.
Slazem se, treba je prekriziti i nastaviti sa pesotom
Do 0.5kg je 7$
I meni je to palo na pamet. PLatis, preuzmes pa onda chargeback uradis. (neko iz zle namjere...)
Fali ti L u naslovu
Moja stoji gore u njihovom skladistu. S obzirom da su tek poceli, ne ocekujem i neku brzinu, i ne zuri mi se, svakako je za ljeta.Hakuna Matata wrote: ↑23/02/2022 01:58 Kako stoji kupiglobal s dostavom, da li je prvi avion poletio?