Gdje se kod nas može kupiti fin komplet kuhinjskog posuđa (tanjiri, šoljice i ostalo) a da cijene nisu paprene kao što su u onoj radnji u Titovoj ili ona na 4. spratu u BBI. Poljevali me vodom da se sebi dođem
Hvala puno
pa pa
Moderator: anex
ne znam kako ti je onda to previse, ako inace nisi znao posto jeDownunda wrote:Raja, hitno mi je ...
Gdje se kod nas može kupiti fin komplet kuhinjskog posuđa (tanjiri, šoljice i ostalo) a da cijene nisu paprene kao što su u onoj radnji u Titovoj ili ona na 4. spratu u BBI. Poljevali me vodom da se sebi dođem(priznajem da nisam imao pojma kako se inače kreću te cijene).
Hvala puno![]()
pa pa
jeftino, a jos svijetli u mrakumayab wrote:Robot
Radnja u Titovoj se zove Magma i meni tu posuđe nije uopće papreno skupo, pa ni u BBi na 4 spratu. Daleko skuplje posuđe je u Merkatoru. Ali ako je tebi to papreno skupo, onda ti je bolje da ne ideš u Merkator jer je tamo daleko skuplje posuđe.Downunda wrote:Raja, hitno mi je ...
Gdje se kod nas može kupiti fin komplet kuhinjskog posuđa (tanjiri, šoljice i ostalo) a da cijene nisu paprene kao što su u onoj radnji u Titovoj ili ona na 4. spratu u BBI. Poljevali me vodom da se sebi dođem(priznajem da nisam imao pojma kako se inače kreću te cijene).
Hvala puno![]()
pa pa
Mislim da je autor prvog posta mislio na radnju Villeroy&Bosch u Titovoj a koja jeste papreno skupa,bar za vecinu stanovnika SABetter Man wrote:Radnja u Titovoj se zove Magma i meni tu posuđe nije uopće papreno skupo, pa ni u BBi na 4 spratu. Daleko skuplje posuđe je u Merkatoru. Ali ako je tebi to papreno skupo, onda ti je bolje da ne ideš u Merkator jer je tamo daleko skuplje posuđe.Downunda wrote:Raja, hitno mi je ...
Hvala puno![]()
pa pa