Kuhinja
Moderator: anex
-
krmenadla
#1 Kuhinja
Koga biste preporucili za pravljenje kuhinje i imate li kakvih slika da poduprijete kao dokaz svog zadovoljstva 
- sharwoodforest
#2 Re: Kuhinja
Moju je kuhinju pravio Laser iz Sarajeva, zadovoljna sam i mogu ti ih preporuciti. Sto mi se najvise svidjelo kod njih,je izuzetan profesionalizam. Ono sta i kako smo dogovorili , tako je i bilo, medjutim ne mogu pohvaliti asortiman elemenata, primjer police po zelji, neke boje fronti, ugaono rasklapanje gornjih i donjih elemenata nije prakticno. Ali, sto se tice materijala, zadovoljna sam kvalitetom, takodjer isporukom i spremnoscu da pomognu. Oni ce ti prikljuciti i aparate ( to bas ne ide u cijenu pa moras platiti ), ma sve u svemu korektno.krmenadla wrote:Koga biste preporucili za pravljenje kuhinje i imate li kakvih slika da poduprijete kao dokaz svog zadovoljstva
-
malamaca
#3 Re: Kuhinja
A kakve su cijene u Laseru? Koliko te dosla kuhinja? Nisam skontala ovo sta si govorila o bojama fronti, pa ako mozes da pojasnis. Mozda mislis na izbor boja ili?
Hvala unaprijed na vremenu
- sharwoodforest
#4 Re: Kuhinja
Kuhinja me kostala oko 6000 KM, sa ugradbenim aparatima, a sto se tice fronti, mislila sam kako nekih boja tada nisu imali na lageru ( npr. vanilije, javora tada nije bilo, i jos nekih boja ne mogu se sjetiti) ali dobro, mozda su ih nabavili u medjuvremenu ( bilo je to prije godinu dana ).malamaca wrote:A kakve su cijene u Laseru? Koliko te dosla kuhinja? Nisam skontala ovo sta si govorila o bojama fronti, pa ako mozes da pojasnis. Mozda mislis na izbor boja ili?
Isla sam prije Lasera i u Kiseljak u Blue Star, i tamo su bili ljubazni, sve su mi nacrtali, davali savjete u opremanju i po prilici da su jaki u ponudi materijala i boja i djeluju mi ok, ali blize su mi bili laserovci
- baustelac
#6 Re: Kuhinja
ako ti Tuzla nije daleko javi se na pp, mogu ti cak i slike pokazatikrmenadla wrote:Koga biste preporucili za pravljenje kuhinje i imate li kakvih slika da poduprijete kao dokaz svog zadovoljstva
-
krmenadla
#7 Re: Kuhinja
Mozete li staviti slike vasih kuhinja da vidimo dobre ideje koje ste odabrali?