Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo da pitam, gdej ih mogu uzeti u BiH. Gledao sam po forumu ali nema adekvatnog odgovora.
I josh kad biste mogli reci neke od cigara posto sam neupucen u ovo.
Skupo ti je to jarane. Cijena za Royal Coronas (srednja zalost) je (jedna cigara) 9 USD, pa ti vidi. Ono jest da je vise od 10 cm duga i poprilicno debela , ali svejedno. Skup sport. Kutija je preko 210USD .
Imas male cigarilose (dupljakis) u onoj trafici sto radi 24 sata u Kovacicima.
u bosni nemas kubanki kupit. imas u evropa shopu kod hotela evrope neke portorikanske cigare. sad zavisi koliki si ljubitelj i poznavatelj i hoces li uocit razliku
Za odprilike nekih 20-tak dana na tržištu če se pojaviti solidan asortiman kubanskih cigara , cigarilosa i duhana . Ovo govorim iz prve ruke jer radim za firmu koja je uvezla taj program za pušaće i neće biti nešto pretjerano skupo.
Objektivno je očekivat taj asortiman zastupljen samo po tobacco shopovima a nikako po marketima i sl.
patriotbosne wrote:Za odprilike nekih 20-tak dana na tržištu če se pojaviti solidan asortiman kubanskih cigara , cigarilosa i duhana . Ovo govorim iz prve ruke jer radim za firmu koja je uvezla taj program za pušaće i neće biti nešto pretjerano skupo.
Objektivno je očekivat taj asortiman zastupljen samo po tobacco shopovima a nikako po marketima i sl.
patriotbosne wrote:Za odprilike nekih 20-tak dana na tržištu če se pojaviti solidan asortiman kubanskih cigara , cigarilosa i duhana . Ovo govorim iz prve ruke jer radim za firmu koja je uvezla taj program za pušaće i neće biti nešto pretjerano skupo.
jeeii
a oce li biti organizovan i kakav kurs o vrsti rezova i nacinu khm. pusenja & odijevanja za novopecenu klijentelu?
s naglaskom na pravilan odabir cipela tako-vam-Bog-pomogao
jeeii
a oce li biti organizovan i kakav kurs o vrsti rezova i nacinu khm. pusenja & odijevanja za novopecenu klijentelu?
s naglaskom na pravilan odabir cipela tako-vam-Bog-pomogao
A ako Vi gospodine uvaženi, školovani, pametni, inteligentni i nedostižni kažete da treba to če mo i uradit, za takve lumene na ovom svijetu trebamo svi i da klečimo na koljenima.
Za istinske ljubitelje kubanskih cigara mogao bih da ponudim nesto iz moje kolekcije. Iskreno vjerujem da niko drugi ne moze ovoliko vrsta originalnih cigara da vam nabavi u Bosni... svako ko se interesuje moze da mi se javi na pik profil http://www.pik.ba/profil/hedonista/
ili FB promotivna stranica ' Bg Cigars '
Last edited by simanmc on 05/05/2015 16:14, edited 1 time in total.
Za istinske ljubitelje kubanskih cigara mogao bih da ponudim nesto iz moje kolekcije. Iskreno vjerujem da niko drugi ne moze ovoliko vrsta originalnih cigara da vam nabavi u Bosni... svako ko se interesuje moze da mi se javi na pik profil http://www.pik.ba/profil/hedonista/
ili FB promotivna stranica ' Bg Cigars '