Krstarenje mediteranom

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

drndalo

#26 Re: Krstarenje mediteranom

Post by drndalo »

Za razliku od vas, kojima je cilj da ga sto manje potrosite, njima je cilj obrnut', da sto vise potrosite... 8-)

I sve ti je tome podredjeno, naravno zapakovano u sareni papir i sa masnom, pa jos budes sretan sto te uzimaju... Ali shvatite to kao odmor, uzivajte koliko mozete u cemu mozete, ali nemojte bas ni na sebi previse stediti... U svakoj luci ce ti obilazak sigurno biti organizovan sa polaskom uz stepenice broda, po jako "popularnim" cijenama... :-)
touch brain

#27 Re: Krstarenje mediteranom

Post by touch brain »

Royal Caribbean wrote:Dragi forumaši,

Upravo sada sam se registrovala na forum kako bih postavila neka pitanja vezana za krstarenje Mediteranom. Naime, dečko i ja smo uplatili krstarenje preko kompanije Royal Caribbean brodom Mariner Of The Seas. Plan putovanja je:

08-Jul Genoa, Italy 7:00 PM
09-Jul Cannes (Monte Carlo), France 7:00 AM 6:00 PM
10-Jul Barcelona, Spain 10:00 AM 11:00 PM Docked
11-Jul Palma De Mallorca, Spain 9:00 AM 9:00 PM Docked
12-Jul Valencia, Spain 7:00 AM 7:00 PM Docked
13-Jul Cruising
14-Jul Civitavecchia (Rome), Italy 5:00 AM 7:00 PM Docked
15-Jul Genoa, Italy 7:00 AM

Ukoliko je neko već išao, molim vas da podijelite iskustva, naročito po pitanju izleta, jer nam je u interesu, kao i svima, da potrošimo što manje novca. :D Šta ne smijemo propustiti da vidimo, kako doći do znamenitosti i slično? Svaki savjet bi mnogo značio. :D
sta ce te obilaziti i sta vas zanima zavisi od vasih interesa..nismo mi vidoviti da znamo sta vi preferirate
posjeti stranicu http://www.cruisecritic.com/ tamo imas sve detalje o portovima i dosta cruise reviews
Mariner Of The Seas je jako lijep brod :thumbup:
Royal Caribbean

#28 Re: Krstarenje mediteranom

Post by Royal Caribbean »

Pitarrr82 wrote:@Royal Caribbean

Koliko kosta to zadovoljstvo po osobi?

Košta 600 eura po osobi sa svim, isključujući prevoz do Đenove.
Pitarrr82

#29 Re: Krstarenje mediteranom

Post by Pitarrr82 »

Royal Caribbean wrote:
Pitarrr82 wrote:@Royal Caribbean

Koliko kosta to zadovoljstvo po osobi?

Košta 600 eura po osobi sa svim, isključujući prevoz do Đenove.

E sad bez ljutnje ili nesto slicno ali ne kontam ako mozes platiti nesto tako dobro 600EUR kako sebi ne mozes priustiti sebi onda i sve sto ide uz krstarenje tipa izleti bla, bla...

Po meni ako vec sebi priustis nesto tako dobro onda moras biti u stanju da do kraja uzivas jbg
Post Reply