Ja bi isao na kakav tretman za lice ali ne znam gdje
kozmeticar (for men) :)
Moderator: anex
-
shemso
#1 kozmeticar (for men) :)
Da li idete kod kozmeticara ? kojeg?
-
shin
#18 Re: kozmeticar (for men) :)
shemso wrote:Da li idete kod kozmeticara ? kojeg?

- zena21
Cujem da u zadnje vrijeme muski idu kod kozmeticara/ke. Sto da ne? Ja ne vidim nista lose u tome, pogotovo ako neko ima nekih problema sa kozom.
Skoro je u nekoj emisiji bila ona Biba i kaze da dosta muskaraca posjecuje njen salon. Sorry, ne znam broj telefona.
Ja sam prije par dana isla na masazu u jedan salon, i bila su neka dva tipa koja su cekala na solarij

Skoro je u nekoj emisiji bila ona Biba i kaze da dosta muskaraca posjecuje njen salon. Sorry, ne znam broj telefona.
Ja sam prije par dana isla na masazu u jedan salon, i bila su neka dva tipa koja su cekala na solarij
-
freak_with_a_laptop
solarij sminkeri su mi grozni - nema saMsezena21 wrote:Cujem da u zadnje vrijeme muski idu kod kozmeticara/ke. Sto da ne? Ja ne vidim nista lose u tome, pogotovo ako neko ima nekih problema sa kozom.
Ja sam prije par dana isla na masazu u jedan salon, i bila su neka dva tipa koja su cekala na solarij![]()
meni licno babyguza-face i nisu nesto privlacni, favoriziram rough & tough

- zena21
Solarij "Ema" na Grbavici. Tel. 221 233, rade cak i nedjeljomibrik wrote:Zna li neko gdje ima kvalitetna masaza i koliko kosta otprilike, bas bi mi to godilo???
Pola sata - 17 KM
Citav sat - 30 KM
Dvije cure tamo masiraju i obje rade super, tako da nije bitno koja ce te "zapasti". Bila sam kod obje i zadovoljna sam.
-
melb26sa
Ja sam bila kod ovih http://www.faubc.co.ba/bh/index.htm na Faraonskoj masazi i highly recommendzena21 wrote:Solarij "Ema" na Grbavici. Tel. 221 233, rade cak i nedjeljomibrik wrote:Zna li neko gdje ima kvalitetna masaza i koliko kosta otprilike, bas bi mi to godilo???![]()
Pola sata - 17 KM
Citav sat - 30 KM
Dvije cure tamo masiraju i obje rade super, tako da nije bitno koja ce te "zapasti". Bila sam kod obje i zadovoljna sam.
Za muske (a i zenske) - ima piling cijelog tijela ...