Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dragi moji
Nosi li iko od vas fixni aparat za zube? Kakva su vam iskustva sa tom željezarijom)
Ima li ko kakvog ortodonta u Sarajevu da preporuči sirotoj sicky?
Trenutno prikupljam "ortodontske" savjete ne bih li se prosvijetlila u donošenju odluke
Hajd' da ne duljim sa pitanjima...ako ovdje svi imaju savršeno zubalo
jesam
ja kontala jedan zub samo problematican, a ono od jednog nastalo metar devijacija za koje nisam ni svjesna
pa ja sam se nabacila na spisak za aparat, samo sto se ceka po nekoliko mjeseci
Ako zelis ici na konsultacije barem, javi se na pp da ti dam njegov broj telefona i adresu
ivy sorry...nisam dolazila na forum...evo odgovora...košta 2600 ili 2700 KM ..pobrkala sam sad sa cijenom kod drugog ortodonta...uglavnom sva sreća pa ne plaćaš sve odmah...prvo ide 900 kad ti stavi aparat (ovo je cijena za obje vilice), a ostatak na kraju kad ti skine aparat, znači za godinu, dvije, tri zavisi kakav si slučaj mislim da nije tako strašno
sicky wrote: može biti da jesam, samo što ne vidim
nisam se navikla na novi izgled foruma
je li problem zubalo ili vid
nije da imam perfektan vid, ali vidim sve što ne treba, a ono što treba ..slabo
Ćelava cura wrote:Ja znam da je moj frizer isao kod nekoga u Sarajevo, i da su mu se zubi ispravili u rekordnom roku...SAd stvarno ima savrseno zubalo.. Ako hoces mogu ga pitati kod koga je radio, on nije cekao ali je papreno platio.
Pitaj, pitaj...i koji je to rekordni rok i koliko je masno bilo..sve promahalaj
sicky wrote:ivy sorry...nisam dolazila na forum...evo odgovora...košta 2600 ili 2700 KM ..pobrkala sam sad sa cijenom kod drugog ortodonta...uglavnom sva sreća pa ne plaćaš sve odmah...prvo ide 900 kad ti stavi aparat (ovo je cijena za obje vilice), a ostatak na kraju kad ti skine aparat, znači za godinu, dvije, tri zavisi kakav si slučaj mislim da nije tako strašno
A koliko cesto se ide na zatezanje, jel mjesecno ili tromjesecno?