Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zmijaIzmaj wrote:ima na bistriku, cini mi se da se zove satext...u blizini trolejbuske okretaljke
Vidi guje sto se bavi kucnim radinostima :D
Ne bilo ti zapovjedjeno, de mi ti ziva bila jedna zepice il priglavke ispleti...ona sicky me izradila momacki. ZIma jos traje a meni none zebu
vidi sto moja snajka zna rodila je svekriva
satex na bistriku kod prolaza, odmah pored kopirnice, i na Carsiji u blizini okruglog bezistana ima da se kupe i konci i vuna
zmijaIzmaj wrote:ima na bistriku, cini mi se da se zove satext...u blizini trolejbuske okretaljke
Vidi guje sto se bavi kucnim radinostima :D
Ne bilo ti zapovjedjeno, de mi ti ziva bila jedna zepice il priglavke ispleti...ona sicky me izradila momacki. ZIma jos traje a meni none zebu
ama kako te nije stid da lazes da ti nisam isplela priglavke sto ne cuvas svoje stvari
pitt wrote:
MOgla bi meni jopet...'ebiga...ipak sam ja your baby's daddy :D:D
are you sure
nijie al' se pravi da jeste...:D:D
Nisam sure vec ZNAM :D:D
Umiljat, lijep, pametan......isti ja...ljubi ga babuka :D:D SAmo da ga mati bolje pazi i da ga ne pusta samog u neka doba vani da se ja moram sekirat preko bijela svijeta
cuj "sekirati preko bijela svijeta" pa placas li ti alimentaciju za tog malog svega ti, ili se samo sekiras kad mali izadje vani sa rancem na ledjima, onako gladan, mrsav i bosonog (bez priglavki) i kad kaze "otoh tlaziti tatu"
hananah wrote:cuj "sekirati preko bijela svijeta" pa placas li ti alimentaciju za tog malog svega ti, ili se samo sekiras kad mali izadje vani sa rancem na ledjima, onako gladan, mrsav i bosonog (bez priglavki) i kad kaze "otoh tlaziti tatu"
PA sta mislis sto sam preko bijela svijeta otisao nego da crncim da maxumche ima sta pijest i obuci. DA moze skolu izucit, da ne bude fukara ko roditelji mu :D
Pokidane veze :D PA vratila si se rascupana nakon duzeg perioda i u meni je nesto puklo tada....nisam mogao izdrzati i evo me na drugom kraju svijeta. RIljam za alimentaciju i patim za vama :D:D