http://www.granoff.ba/
Nakon svilenog odijela, stedis na kravati?
Bolje onda nemoj, ne pravi se pita .... tako.
Moderator: anex

Meni su te tri boje odlične za kombiniranje... Ako si skeptik onda kao što Ney reče ponesi i košulju i sako. Tako se uglavnom i radi.Lud i ponosan wrote:
Ova siva mi izgleda dobro, samo je ovo na slici sivo odjelo i uklapa se odlicno, pitanje je kako ce izgledati na crno...

Meni to opet ovisi o kroju sakoa. Ako je strukirani može i sa kravatom i bez jer onda nekako vuče na sportsku eleganciju.Lud i ponosan wrote:Nije bas na slici nijansa dobra, malo je tamnija roza, ali to je ta kombinacija...
Mozda da stavim samo maramicu u dzep, da ne stavljam kravatu nikako?

NE! Uz ovo odlijelo - boju i vrstu tkanine, jako lijepo bi izgledala treća u nizu kravata koju je postavio @Lacrosse, s tim da bi i marama u džepu bila vrhunska kombinacija. Htio sam ti predložiti svilenu crvenu boju, ali gledajući treću @Lacrosse-ovu, sve sam više ubijeđen u njen učinak u ugodnom i privlačnom izgledu u tvojoj kombinaciji sa slike ispod. I - ne znam zašto si odlučio usku kravatu, u ovoj kombinaciji boja čini mi se ljepšom široka kravata, šireg čvora.Lud i ponosan wrote:Nije bas na slici nijansa dobra, malo je tamnija roza, ali to je ta kombinacija...
Mozda da stavim samo maramicu u dzep, da ne stavljam kravatu nikako?