koji tv kupiti
Moderator: anex
- triton
#1 koji tv kupiti
koji tv kupiti do 600 km, mozda i 700 ako bude velika razlika u kvaliteti, velicine 72 cm
- Alfons Kauders
samsung, onaj "tanki", tj. plitki, 100hz... samo im daljinski ruzan...
- Alfons Kauders
ovo je s katodnom, za te pare i nema nista drugotriton wrote:nista bez katodne cijevi
ja sa samsungom imam ok iskustva, samo su im daljinski mudo... i lg nije los u tim parama...
a ako se dvoumis izmedju sony, grungig i philips... sony...
- triton
naisao sam na taj problem, kao kad se smanji ton ima neko sustanje, i da je saltanje programa ruzno u smislu da se pojavljuje neka bjelina i sporo se izostrava slika. ne znam da li kod svih modela ali kod ovoga kv-29cs60 tako pise
ne znam sta je sa grundig-om i pricom da je to u stvari beko.
ne znam sta je sa grundig-om i pricom da je to u stvari beko.
Last edited by triton on 26/12/2006 14:52, edited 1 time in total.
- Sir Charles
Definitvno Sony, ako ne Sony onda Samsung. Imam oba modela (oba 72cm) i oba su izvrsna, ali Sony je Sony
-
nevjestA
nemoj SAmsung, kod mene je taj 72 cm...em sto mu je straznji dio glomazan da te Bog sacuva, em je lose kvalitete, da i sto neko rece kad pojacas ton cuje se zujanje koje izludjuje svakoga..
Grundig, to je super kvalitetan tv, makar bio prije 20 godina, mi jos imamo stari ( u boji) Grundig tv koji hvata sve kanale i bez antene
Ja bih ili Sony ili Philips
Grundig, to je super kvalitetan tv, makar bio prije 20 godina, mi jos imamo stari ( u boji) Grundig tv koji hvata sve kanale i bez antene
Ja bih ili Sony ili Philips
- Sarayman
1. Sony obavezno, ali mu poslusaj ton u radnji prije kupovine (ili ga cuj kod prijatelja, kao sto sam ja). Ja sam prije par dana prodao svoj Sony 72cm 50Hz SuperTrinitron star 7-8 god. a koji je imao kvalitet tona za pozeliti. Mnoge plazme i LCD-i danas ga nemaju.
2. Za 600-700 KM ne mozes kupiti Sony 72cm sa 100 Hz. Morat ces odrijesiti kesu za jos par "stoja"
3. Samsung SlimFit takodjer ne mozes dobiti za te novce, a svako treba bjezati od njega jer raja u susjednoj Cro redovno imaju problema s njim. Par stvari mu jako lose rijeseno.
4. Sony obavezno (drugi i zadnji put)
2. Za 600-700 KM ne mozes kupiti Sony 72cm sa 100 Hz. Morat ces odrijesiti kesu za jos par "stoja"
3. Samsung SlimFit takodjer ne mozes dobiti za te novce, a svako treba bjezati od njega jer raja u susjednoj Cro redovno imaju problema s njim. Par stvari mu jako lose rijeseno.
- chuchumbamayumbe
JVC ili Toshiba, ali u Sarajevu se nema nigdje kupiti, osim u EUFOR-ovoj bazi na Butmiru.
LG je bolji od Samsunga, definitivno! Samsung ima velike probleme sa katodnom cijevi na ovim zadnjim modelima, ne znam zasto...
Sa Sony-jem nemam iskustva sto se TV-a tice, ali pretpostavljam da nisu za odbacit, dapache.
Philips je takodjer odlicna marka, imas ih na otoci u Merkuru, dole u suterenu, odlicni TV-aparati.
LG je bolji od Samsunga, definitivno! Samsung ima velike probleme sa katodnom cijevi na ovim zadnjim modelima, ne znam zasto...
Sa Sony-jem nemam iskustva sto se TV-a tice, ali pretpostavljam da nisu za odbacit, dapache.
Philips je takodjer odlicna marka, imas ih na otoci u Merkuru, dole u suterenu, odlicni TV-aparati.
- triton
Sarayman wrote:1. Sony obavezno, ali mu poslusaj ton u radnji prije kupovine (ili ga cuj kod prijatelja, kao sto sam ja). Ja sam prije par dana prodao svoj Sony 72cm 50Hz SuperTrinitron star 7-8 god. a koji je imao kvalitet tona za pozeliti. Mnoge plazme i LCD-i danas ga nemaju.
MobilMedia SONY Trinitron KV-29CS60 699KM
Najvjerovatnije cu ovaj kupiti.
hvala svima na pomoci
- van Basten
I ja koristim priliku da se zahvalim, jer sam u sličnom behutu ovih dana pa sam se pasivno ogrebao za koje mišljenje i lično iskustvo
S tim što sam ja u startu postavio dilemu LG ili Sony, a Samsung u startu izbacio iz opticaja
S tim što sam ja u startu postavio dilemu LG ili Sony, a Samsung u startu izbacio iz opticaja