ili (muski, ali meni strasno drag!

ili

Moderator: anex
i ja jos uvijek gulim bocu one IIcedinchy84 wrote:ma gucci je skoro svaki dobar
dugo sam ga koristila, i danas ga volim... 'zimski' parfem, pojak i potezak, nije za svakogaela_69sa wrote: mada mislim da bi koliko sam mogla omirisati) mogao proci Clinique Aromatics Elixir jeli ga iko koristio
a i ovaj zenski od JPG je dobar, glava bolibandit wrote:Bivsa mi je koristila 'Tresor' i jos uvijek ga se sjecam ... pravo dobar ...ja_cura_ wrote:zivjeli praznici....![]()
dobih prije neki dan na poklon lancome "tresor". malo jaci i sladji ali moze proci, taman mi je za zime nekako![]()
A moj no.1 je:
Ufff što ga volim!!! JPG je obavezan u mojoj skromnoj kolekciji više od desetak godina, to mi je jedan od bezvremenskih parfema. I posebno drag jer mi je bio prvi koji sam kupila nakon rata.ja_cura_ wrote:a i ovaj zenski od JPG je dobar, glava bolibandit wrote:
A moj no.1 je:
Mamaela_69sa wrote:evo da se i ja malo ubacim u diskusiju
nedavno su mi rekli da sam staromodna ali ja vec 20 god obozavam lancomov magie noire, a pokusavala sam ,trudila sa da se zaljubim u neki drugi medjutim ne ide i to mi vec stvara problem hahahah imate li ljudi kakav prijedlog
mada mislim da bi koliko sam mogla omirisati) mogao proci Clinique Aromatics Elixir jeli ga iko koristio
stigao je i ovaj hypnoseja_cura_ wrote: ali sam neki dan probala od lancome "hypnose" i pravo mi se svidjeo... moram ga sebi kupiti, samo je malkice poskup... bila bocica od 75 ml EDP 148 km...