od vanilije, kajsije, jagode....i onda sve zavisi od prilike
djes lucinda
Moderator: anex
Kad ideš pream Sebilju i prođeš Begovu džamiju, s lijeve strane, zeleno obojeno drvo. Pola butik pola parfimerija pa ti možda odjeća na izlogu smeta pogledu.brina wrote:a gdje vam je ta parfimerija na carsiji?? koliko god dumala ne mogu da skontam gdje![]()
kakvi su parfemi u onoj parfimeriji u merkatoru??
Vidim da se u potpunosti razumijemo...sulesavic wrote:Da je kupanje prirodno, ne bi nam bilo hladno u vodi...chuchumbamayumbe wrote:Kao sto jednom rekoh, kabash majka!
samo si ljubomoran,priznajchuchumbamayumbe wrote:Vidim da se u potpunosti razumijemo...sulesavic wrote:Da je kupanje prirodno, ne bi nam bilo hladno u vodi...chuchumbamayumbe wrote:Kao sto jednom rekoh, kabash majka!
Ja shto ne gumo ove shuplje i "mirisalaca". Kunem ti se da pola ovih sa teme nije maklo dalje od "Mystik Musk" ili "Rexone", a nesto se ovdje gadjaju naaakim mirisima, ko da smo u Parizu!
Ma jok ba.HiBreeD wrote:samo si ljubomoran,priznajchuchumbamayumbe wrote:Vidim da se u potpunosti razumijemo...sulesavic wrote: Da je kupanje prirodno, ne bi nam bilo hladno u vodi...
Ja shto ne gumo ove shuplje i "mirisalaca". Kunem ti se da pola ovih sa teme nije maklo dalje od "Mystik Musk" ili "Rexone", a nesto se ovdje gadjaju naaakim mirisima, ko da smo u Parizu!
Uvjerih se lično da nisu dupljaci u Skenderiji, nabavili su mi žensku Pradu, i u redu je skroz.van Basten wrote:I ja sam saznao "slučajno" za njihove bliske veze... bio na čaršiji tražio Issey Miyake jer sam čuo da oni imaju, ljubazni čikica tamo mi kaže kako im ga je nestalo, ali će da pita brata ima li on... nazvao na mobitel, ovaj kaže ima i onda mi je dao upute gdje je. Lokacija - Skenderija, ulaz od tete, prva desnosumiko wrote:
U Skend. Prada muška 120 km 100 ml.
Ako su sestrinske radnje, kako ti kažeš, onda znam da ni ovo nisu dupljaci
da nije ovajComrad wrote:Ja trazim odavno Extasy ili Extasa, tak nekako, ne mogu se vise ni sjetiti. Za muskarce. Nekoliko puta sam ga bio uspio kupiti, ali nema ga nigdje vec 2-3 godine.Vidim ovdje su profici, pa da me neko uputi, ili mi da barem tacan naziv...
povuci kad krenes iz Bosne.Minnela wrote:kod nas nema togacHupjahalic@ wrote:Trenutno Lenor - green.![]()
![]()
samo comfort
![]()
![]()
..
p.s. Nivea dezodoranszakon
Da, to je taj...tnx...Bajko wrote:da nije ovajComrad wrote:Ja trazim odavno Extasy ili Extasa, tak nekako, ne mogu se vise ni sjetiti. Za muskarce. Nekoliko puta sam ga bio uspio kupiti, ali nema ga nigdje vec 2-3 godine.Vidim ovdje su profici, pa da me neko uputi, ili mi da barem tacan naziv...
![]()
http://es.osmoz.com/encyclo/marques/par ... &LANGUE=FR