ote mi slovo iz tastaturedebela wrote:sad ce te napasti da se opet prica o forumu iz 2004. i kako je to tad bilo fantasticno mjestoLisac wrote:pristao bih do kraja zhivota ne mirisatisamo da barem nakratko namirishem ljude, vrijeme, (forumske) obichaje i manire sa prve 4 strane ove teme.
ovoj bi temi trebalo zalijepit ne propusti i postaviti je na par podforuma kao uputu kako se kulturno i fino podjebaje i prepucava na vjerskoj, nacionalnoj, politichkoj, privatnoj i inim osnovama
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- danas
-
FFK as Lucy01
Volim miris svjeze isjecenog krastavca, miris kad se kuha grah, miris svjeze ispecenog hljeba....volim miris borove sume poslije kise, volim miris sumskih jagoda, volim miris beba....
Ne volim miris velegrada, pogotovo ujutro kad se budi i kad je pun izduvnih gasova, otpadnih voda, ostataka od veceri prije....
Ne volim miris velegrada, pogotovo ujutro kad se budi i kad je pun izduvnih gasova, otpadnih voda, ostataka od veceri prije....
-
Lisac
ama jebe mi sedebela wrote:
sad ce te napasti da se opet prica o forumu iz 2004. i kako je to tad bilo fantasticno mjesto
pun mi kurac bigbrotherizacije meni dragih mjesta gdje se josh uvijek, tu i tamo, mozhe sluchajno sresti neopterecen insan. a sve ih je manje.
zato meni ova tema (barem prvih nekoliko strana) mirishe za razliku od neugodna vonja suvremenika
-
boucheron
http://www.escentual.co.uk/prada/infusi ... is001.html
Novi parfem Prada za zene.U Americi izlazi za par dana,probao sam jucer i nista posebno
.Ime prodaju, a ne kvalitet.Pakovanje nije lose, ima veliki prada znak i na kutiji i na boci.Na zenama je da odluce 
Novi parfem Prada za zene.U Americi izlazi za par dana,probao sam jucer i nista posebno
- danas
koliko ovo kosta?boucheron wrote:http://www.escentual.co.uk/prada/infusi ... is001.html
Novi parfem Prada za zene.U Americi izlazi za par dana,probao sam jucer i nista posebno.Ime prodaju, a ne kvalitet.Pakovanje nije lose, ima veliki prada znak i na kutiji i na boci.Na zenama je da odluce
-
boucheron
Za ljubitelje vocnoga parfema
http://www.cartier.com/en/jeweler-watch ... ce-perfume
http://www.cartier.com/en/jeweler-watch ... ce-perfume
-
boucheron
Ima tri ili cetiri razlicita pakovanja.Mala boca 50 ml je oko $68, a ove velike su kao deal.Kupis veliku bocu, i u kutiji dobijes malu bocu sa malim lijevkom, tako da mozes veliku ostaviti kuci i malu bocu napuniti i nositi je u torbici.Ja kada sam vidio jucer poceo sam se smijati, jer ko ze se zajebavati sa lijevkom i punjenjemdanas wrote:koliko ovo kosta?boucheron wrote:http://www.escentual.co.uk/prada/infusi ... is001.html
Novi parfem Prada za zene.U Americi izlazi za par dana,probao sam jucer i nista posebno.Ime prodaju, a ne kvalitet.Pakovanje nije lose, ima veliki prada znak i na kutiji i na boci.Na zenama je da odluce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Irm@
mrrrzim miris krastavca... graha graska i slicno kad se kuha pogotovo... hljeb ili kolaci diiiivno... ali opet ne volim uopce slatke parfeme... suma i bilo sta biljno mi smeta jer sam alergicna... jagode...lijepo... a bebe savrsenoLucy01 wrote:Volim miris svjeze isjecenog krastavca, miris kad se kuha grah, miris svjeze ispecenog hljeba....volim miris borove sume poslije kise, volim miris sumskih jagoda, volim miris beba....
a miris velegrada volim navecer...
nist licno...samo da natipkam
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
hej
ma sta pricali, miris grada (ne znam za vele-
) is what keeps me going
neki ga mogu zvati i smrad, al ubij me ako ne osjetim taj smrad duze od sedam dana
majke mi 
- Irm@
ma ev ja kad nisam u Sarajevu duze od 15 dana izludim... da mi je Ferhadijom proci ma nek sve goridawn_upon_dawn wrote:hejma sta pricali, miris grada (ne znam za vele-
) is what keeps me going
neki ga mogu zvati i smrad, al ubij me ako ne osjetim taj smrad duze od sedam dana
majke mi
i ja ne volim miris lubenica...ne volim lubenice
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ja napravila malo izlet u ove, dopadaju mi se 
dnevni, d&g, The One:

i prvi Valentinov koji sam koristila, jer mi se obicno ne svidjaju, ali ovaj kad malo stane na kozi, odlican
inace, meni je rose najcesce formula da ce mi se svidjeti miris 
nocni, Valentino, Rock'n'Rose:

dnevni, d&g, The One:

i prvi Valentinov koji sam koristila, jer mi se obicno ne svidjaju, ali ovaj kad malo stane na kozi, odlican
nocni, Valentino, Rock'n'Rose:

- Bea_Trix
i ja ga sve nesta cuvam, a malo-malo pa ukrademZhaba wrote:The One je ekstraali ja ga retko koristim nekako mi je samo za posebne trenutke
- Bea_Trix
ja mirisala armani red danas basanais_nin wrote:ja se spremam nabaviti ova dva....navukla sam se ko luda![]()