Ne znam vise koju bocicu trosim i koliko sam puta dobila kompliment. Neki dan setam gradom i neki momak me sustize i zastade samo da mi kaze kako predivno mirisem.

Koji god od ovih uzmes, neces se pokajati.

Moderator: anex
Ali ova slatkoca ne traje dugo. Isprva je mmmm, onda intenzivan do pretjeranosti, i onda samo nestane. Ili ga moj nos vise ne registruje. Srecom imam mini bocice, oba ova sa slike.Moramo i mi malo, sramota da samo vi muski se lickate i mirisete.
Imam i ja ovaj ruz u mini travel size, dobila na poklon kad sam nesto kupovala. Hej kako je sladak i skroz njezna boja usana tako da mi pase za prirodni look i svuda ga nosim sa sobom.

Digla_da_kreci wrote: ↑04/03/2026 17:51Imam i ja ovaj ruz u mini travel size, dobila na poklon kad sam nesto kupovala. Hej kako je sladak i skroz njezna boja usana tako da mi pase za prirodni look i svuda ga nosim sa sobom.SpoilerShow
Taj parfem mi krasi policu u ovoj bocici i mnogo mi se svidja.![]()
![]()
Tito_i_Partija wrote: ↑26/02/2026 23:46Kad kupuješ arape, dobro pogledaj da na kutiji ima broj lota, datum proizvodnje, i rok trajanja.black wrote: ↑26/02/2026 19:07nisam znao da kopiraju kopijeTito_i_Partija wrote: ↑23/02/2026 15:26 Internet tržište a pogotovo tiktok šopovi su preplavljeni kineskim kopijama Lattafe, French Avenue-a i slično.mozda se zato ovde odjednom pojavilo vise online shopova i svi tuse arape po visokim cjenama, sto smo vec komentarisali. bolje i sigurnije uzeti dekant originala i poneku bocu
Lattafa ima i hologram na kutiji. Evo detalja:
https://lattafa.com/spot-a-fake/
Dekant originala može potrajat' podugo, samo obrati pažnju ili upitaj kako prodavač pravi dekant. Pravi dekanti se uzimaju špricom kroz cjevčicu flaše, bez kontakta sa vazduhom. Al' neki prodavači samo nasprejaju parfem direktno iz flaše u dekant-bočicu, što je pogrešno. Parfem se pomiješa sa vazduhom i prilično brzo se pokvari.

I nogama i rukama i glavom, čime stigne. Nekad kako ti hoćeš, a nekad protiv tvoje volje. Ombre Nomade nosi tebe, a ne ti njega.tramvajtrojka wrote: ↑07/03/2026 21:35Tito_i_Partija wrote: ↑26/02/2026 23:46Kad kupuješ arape, dobro pogledaj da na kutiji ima broj lota, datum proizvodnje, i rok trajanja.
Lattafa ima i hologram na kutiji. Evo detalja:
https://lattafa.com/spot-a-fake/
Dekant originala može potrajat' podugo, samo obrati pažnju ili upitaj kako prodavač pravi dekant. Pravi dekanti se uzimaju špricom kroz cjevčicu flaše, bez kontakta sa vazduhom. Al' neki prodavači samo nasprejaju parfem direktno iz flaše u dekant-bočicu, što je pogrešno. Parfem se pomiješa sa vazduhom i prilično brzo se pokvari.
Al ovaj ombre nomad od LVija ubija![]()
Najbolji nacin da saznas da li je neki parfem za tebehousetent wrote: ↑12/03/2026 12:28 Kad vec neko gore spomenu dekante.Kakvi ste vi sa dekantima,volite li dekante.Ja volim imam ih sad oko 12-13 komada sve skoro niche,nekako volim uzeti tako pa bas dobro testirati mirise nego onako na slijepo kupit nesto,a i za određenu količinu love mozes imati vise mirisa.
Pa uglavnom, dekanti su i prakticno rijesenje. Osim sto dobro dodju za testiranje, dobri su i za putovanja, da covjrk ne nosi sve te silne boce..housetent wrote: ↑12/03/2026 12:28 Kad vec neko gore spomenu dekante.Kakvi ste vi sa dekantima,volite li dekante.Ja volim imam ih sad oko 12-13 komada sve skoro niche,nekako volim uzeti tako pa bas dobro testirati mirise nego onako na slijepo kupit nesto,a i za određenu količinu love mozes imati vise mirisa.
Paradigme jednom probao u Inomi i sto kazes solidan i to je to.._BataZiv_0809 wrote: ↑12/03/2026 12:29 Uzeo Prada Paradigme da probam. Solidan ali nista vise od toga.
@konektovan @Tito_i_Partija @black
Najbolji nacin da saznas da li je neki parfem za tebehousetent wrote: ↑12/03/2026 12:28 Kad vec neko gore spomenu dekante.Kakvi ste vi sa dekantima,volite li dekante.Ja volim imam ih sad oko 12-13 komada sve skoro niche,nekako volim uzeti tako pa bas dobro testirati mirise nego onako na slijepo kupit nesto,a i za određenu količinu love mozes imati vise mirisa.![]()
Ne znam pošto je shipping iz Kanade u BiH, sad bi ti posl'o cijelu flašu što imam. Sad kad sam ga malo pronos'o, skont'o sam da je okej, al' definitivno nije nešto što mi treba u mojoj kolekciji. Haman je bio Manijak u pravu, ne leži ni meni ovaj DNK.black wrote: ↑12/03/2026 14:19Paradigme jednom probao u Inomi i sto kazes solidan i to je to.._BataZiv_0809 wrote: ↑12/03/2026 12:29 Uzeo Prada Paradigme da probam. Solidan ali nista vise od toga.
@konektovan @Tito_i_Partija @black
Najbolji nacin da saznas da li je neki parfem za tebehousetent wrote: ↑12/03/2026 12:28 Kad vec neko gore spomenu dekante.Kakvi ste vi sa dekantima,volite li dekante.Ja volim imam ih sad oko 12-13 komada sve skoro niche,nekako volim uzeti tako pa bas dobro testirati mirise nego onako na slijepo kupit nesto,a i za određenu količinu love mozes imati vise mirisa.![]()
@Tito_i_Partija napokon mi je izletio dekant Faris Al Arab, naravno kao i svaki klon uvijek tu nesto fali ali sve u svemu dobar i dobra zamjena za Blonde Amber
ma derali bi i tebe a i mene nasa carina tako da ne budaliTito_i_Partija wrote: ↑12/03/2026 15:01
Ne znam pošto je shipping iz Kanade u BiH, sad bi ti posl'o cijelu flašu što imam. Sad kad sam ga malo pronos'o, skont'o sam da je okej, al' definitivno nije nešto što mi treba u mojoj kolekciji. Haman je bio Manijak u pravu, ne leži ni meni ovaj DNK.![]()
Ista stvar i za Liquid Brun. Ispočetka okej, al' sad ga sve manje i manje koristim. Praktički ga zaobilazim.