ko je dobar frizer u sarajevu???
Moderator: anex
- lolita_xx
#1 ko je dobar frizer u sarajevu???
stalno mijenjam frizere,uvijek nesto fali,pa ako neko moze da preporuci gdje da odem i da malo sredim svojku kosu:) znate li gdje radi ado karisik??
- flora.sa
samo sto sam ja navikla na finu opustajucu atmosferu kad odem kod frizera, da me frizer doceka tako da se osjecam dobrodoslom, i da mi posveti full time, a ne da me istovremeno sisa, prica na telefon, ide da se pozdravlja sa gostima...jeb.ote ja se istraumirala kako ce me osisati, i na sta cu liciti...a o muzici koja ti prodrma sva cula (ne emotivno
) da ne pricam...jadni ljudi koji stanuju iznad
...i nakon sto je zavrsio to svoje remek djelo, samo je lagano odsetao do druge musterije...
lijepa moja "lokalna" frizerka
u "bezimenom" frizerskom salonu...i kod nje je uvijek guzva
, a osisa me upola jeftinije, a pramenove dobijem skoro pa za cijenu Adinog sisanja...
lijepa moja "lokalna" frizerka
- semmy
mIRCerka wrote:imas i SABIC salon u VFu na Koreji...frizerka ADisa... posveti ti se full time...lolita_xx wrote:semmy,jel ovo adresa adinog salona??imas li br da nazovem??
ja kod Sabica nebi sjela na stolicu da mi jos i plate za to...
jos nisam dozivjela da mi Ado nije posvetio full time....jos i kafu popijem, izmahalam se s njim i imam super friz....
-
zelenooka blogerica
tech10 wrote:Meni je Faketa najbolja.
hahhahahaha Faketa rules!!!
kada sam isla da pokupim mamu kod nje u salon,
pala sam na nos kada sam vidjela kakvu kosu (s pravom ne kazem frizuru)
ali zena je stvarno zmaj frizerka!
- lolita_xx
ej semmy,nisam te pitala za cijene,da znam otprilike,feniranje i sisanje i farbanje:) ko te fenira,njegove asistentice???jesu li ok?? ma ja se feniram 2x sedmicno ovdje na ciglanama,al mi dosadilo...koji dio grada je taj salon?? sorry sto sam dosadna,al pokusaj me razumjeti:)
-
Ljubitelj Zabara
Zar ne mozete da skontate da je ovo reklama za doticneg frizera.
Mada je " malo " providna.
Mada je " malo " providna.
-
Nancy Drew
-
Odabi
To bas pozitivna atmosferaNancy Drew wrote:Pa ako je već reklama![]()
Toskić na Baščaršiji.
Kažeš šta hoćeš ili on da sugestiju (koju ne moraš prihvatiti), brzo i vješto šiša, šuti (što i od tebe očekuje
) i gotovo. Cure koje rade vrlo vrijedne i fine i neprimjetne.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja ti rekoh, Sabic salon, VF Korea, frizerka Adisa...semmy wrote:mIRCerka wrote:imas i SABIC salon u VFu na Koreji...frizerka ADisa... posveti ti se full time...lolita_xx wrote:semmy,jel ovo adresa adinog salona??imas li br da nazovem??
ja kod Sabica nebi sjela na stolicu da mi jos i plate za to...![]()
![]()
vidjela sam slucajeve kako izgledaju poslije friziranja kod Sabica, ko god da ih radi...hvala al' ne
jos nisam dozivjela da mi Ado nije posvetio full time....jos i kafu popijem, izmahalam se s njim i imam super friz....
I ja nerado mijenjam frizera, dugo sam se shishala u KSu na dobrinji kod Minje, ali mi sad nije usput, ali bas nikako...
Ado ko Ado...mene nikad shishao nije
-
debela
ovo je informacija zlata vrijednaNancy Drew wrote:Pa ako je već reklama![]()
Toskić na Baščaršiji.
Kažeš šta hoćeš ili on da sugestiju (koju ne moraš prihvatiti), brzo i vješto šiša, šuti (što i od tebe očekuje
-
Nancy Drew
-
melb26sa
Nije valjda onaj stari Toskic? Mislim starac, dedo? Moja drugarica je bila kod njega prije par godina da joj uradi spiralni minival i to uopste nije dobro ispalo (ja sam svjedok) a cica je cijelo vrijeme sa nekim svojim jaranom pricao kako ce oni u lov
- jos se i spremili bili. Veceg gubljenja vremena u zivotu nisam vidjela a rezultati nikakvi - naplaceno dobro....
Nancy Drew wrote:Pa ako je već reklama![]()
Toskić na Baščaršiji.