Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedno pitanje , dje u Bihacu pojesti dobar (KEBAB) ili uopsteno dje najbolje jesti u tome gradu.Dali postoji neki restoran ili lokal blizu rijeke Une ili ?
Kebab mozes probati u Kakadu, ali nije nista posebno. Hrana je super u Opalu, lijep ambijent, pored Une. Imas i Emporium i Cardak, tu se moze dobro pojesti.
lo_ly wrote:Kebab mozes probati u Kakadu, ali nije nista posebno. Hrana je super u Opalu, lijep ambijent, pored Une. Imas i Emporium i Cardak, tu se moze dobro pojesti.
lo_ly wrote:Kebab mozes probati u Kakadu, ali nije nista posebno. Hrana je super u Opalu, lijep ambijent, pored Une. Imas i Emporium i Cardak, tu se moze dobro pojesti.
Ili odi u Atelje najedes se od 2 cikena
Ma sta ce mu kebab?
Ima li kakva cevabdzinica da valja?
Prosirite horizonte, kakav cevap, kakvo sta. Kraj toliko super hrane daj Bosnji cevap
Ili odi u Atelje najedes se od 2 cikena
Ma sta ce mu kebab?
Ima li kakva cevabdzinica da valja?
Prosirite horizonte, kakav cevap, kakvo sta. Kraj toliko super hrane daj Bosnji cevap
Kakve ba super hrane, reci covjeku gdje cevape da pojede
U onom restoranu na slapovima Une, je li se Sunce zove, daju ti super sniclu, ali prilog cips
Matijevic_Vlado wrote:E jbg dolazis nam iz dijaspore da bi pojeo doner. Neka te bolan u austriji
Ziasta nepotreban komentar , ovde se ne radi o dijaspori i Austriji nego o hrani.Nisam pitao odakle sam i dje zivim nego sasvim drugo pitanje.Ja ne zivim u Austriji niti bio dje u dijaspori nego u ljepoj nasoj BiH .Rodjen u Bihac kao sto sam napisao gore , a nisam isao dugo tamo zato sam postavio pitanje ! .A sto se tice dijaspore ima tema za dijasporu , a ne ovde cccc