Kako podnosite razdvojenost
Moderator: anex
-
radenska
#26 Re: Kako podnosite razdvojenost
jos 15 dana.....a ja - 5 kg.....lose lose
- žulijan asanž
#27 Re: Kako podnosite razdvojenost
South Blue Mama wrote:oo, znam kako vam je drage moje.
Deset godina sam u braku sa svojim djuvegijom i svaki put kada se trebamo razdvojiti na par dana jako tesko mi pada, prvi put je bilo najteze, ja isla na duzi put i vec u avionu sam mrzila i posao i ljude koji nas razdvajaju (tada smo imali 3 godine bracnog staza), u toku cijelog boravka u toj lijepoj zemlji nista me se nije dojmilo samo sam mislila kako bi bilo divno da je i on tu. Zadnju noc boravka, moj direktor (dva mjeseca ranije)rezervisao mjesto u nekom super-ultra-mega-giga jazz baru jer kao nastupa neki super ciko, po povratku pita on mene kako me se dojmilo, kad ce njemu njegova draga: "Mogao si ti nju ostaviti da sjedi na plocniku Grand Plac-a, njoj je svejedno ona sutra ide ....!" i tako ja se vratih i na aerodromu zaboravih i prtljag pa cak i pasos jer tamo iza one linije je stajao on,.. ljudi su nas gledali i vjerovatno mislili da se nismo vidjeli par godina a ne par sedmica.
Tako vam je to drage moje, takve ste i tako to dozivljavate, samo ne dozvolite ljubomori da razdire ljubav.
Cak i kada sam na svijet donosila nasu princezu najteze mi je padalo to sto necu vidjeti njega dok ne budem mogla ustati iz kreveta (bila nekakva epidemija i nisu dozvoljavali ulazak).
uh sto se ja raspilavih,... pukla brana izliv osjecanja
meni je ovo malo sick, ali opet, to sam samo ja....
- Bambi_na_kofeinu
#28 Re: Kako podnosite razdvojenost
Mislim da je ovo jedna od onih stvari kad se čeka da se neko usudi prvi to rećižulijan asanž wrote:meni je ovo malo sick, ali opet, to sam samo ja....