Ne čokolada, već trošenje energije.....Soul_Sista wrote:...sto ...sta je bilo sa linijom? Ne vjerujem da je cokolada kriva za to![]()
![]()
Harrys,
kad se prica o kafi neizbjezno je i o cokoladi...![]()
Kafa-za i protiv
Moderator: anex
-
FortunaBela
- Soul_Sista
Kontam..nedostatak sexaFortunaBela wrote:Ne čokolada, već trošenje energije.....Soul_Sista wrote:...sto ...sta je bilo sa linijom? Ne vjerujem da je cokolada kriva za to![]()
![]()
Harrys,
-
FortunaBela
Srćeš li ti tu svoju kafu, moja pri kraju.....zoom66 wrote:e sad srecice...FortunaBela wrote:Nemoraš....Soul_Sista wrote:
Da da energije..trosi se itekako![]()
![]()
ali necu reci gdje
![]()
A neću ni ja tebi reći gdje se moja troši, plaho sam ušla u liniju.......linija se uvijjek da stanjiti...
...aktiviranost je zakon..
:-)
-
FortunaBela
Sunce me udarilo.....Harrys wrote:FortunaBela wrote:Meni kad neko spomene čokoladu, ja odmah na sex pomislim.....Harrys wrote:![]()
ovo je tema o kafi i uticaju kafeina na ......,a ne o cokoladi.
maja,pa ja to nisam znao
-
FortunaBela
Ma sve je dobro kad se dobro....hm, napije kafe i pojede nugat....Soul_Sista wrote:Kontam..nedostatak sexaFortunaBela wrote:Ne čokolada, već trošenje energije.....Soul_Sista wrote:...sto ...sta je bilo sa linijom? Ne vjerujem da je cokolada kriva za to![]()
![]()
Harrys,
eh to je vec zajebana jednacina...
napij se kafe
![]()
-
FortunaBela
Ne znam ja nita više.....Harrys wrote:FortunaBela wrote:Sunce me udarilo.....Harrys wrote:maja,pa ja to nisam znao
mislis nugat sunce te prosvjetlilo.
-
FortunaBela
E da ti je znati....pitt wrote:A sa kim bellissima sad pije kafu....jel sa seset-sesticom ili haretom?
-
FortunaBela
Al je ne dobi od mene....pitt wrote:Informacija je zlata vrijedna:D
-
FortunaBela
Jesi li stigao maji, hocu detalje..... 
-
tempora
Ja sam valjda kafomanijakusa. Cak i moje Holandske kolege znaju za rijec "cejf" pa kada je pijem, niko me ne ometa.
No, neka istrazivanja pokazuju da je kafa stetnija po zenski organizam do po muski.
Da bi se dobilo 250 grama kafe, potrebno je obrati cijelo drvo kafe :s
Drvo kafe kada cvjeta, mirise na Jasmin.
Sedamdeset soljica kafe je smrtonosno. Za ovo zadnje ne znam o kojim soljicama se radi, jer ja pijem desetak "teretnih" dnevno.
No, neka istrazivanja pokazuju da je kafa stetnija po zenski organizam do po muski.
Da bi se dobilo 250 grama kafe, potrebno je obrati cijelo drvo kafe :s
Drvo kafe kada cvjeta, mirise na Jasmin.
Sedamdeset soljica kafe je smrtonosno. Za ovo zadnje ne znam o kojim soljicama se radi, jer ja pijem desetak "teretnih" dnevno.