kad biste imali love
Moderator: anex
-
Loading...
Eh ovako, kad bih dobio 1.000.000 na bingu sigurno bih morao dati 200.000 na porez i ostalo bi mi 800.000 od kojih bi pola (400.000) oročio na 5 godina, ali ne u našim bankama već negdje tamo u Evropi, zbog kamata. Od drugo pola, 100.000 bih utrošio u rješavanje stambenog pitanja i kupovinu auta, od ostalog bih pogurao svoje najmilije i pokrenuo bih neki biznis i onda lagano naprijed...
I, sasvim sigurno bih pomagao onima kojima to treba, čitav svoj život!
I, sasvim sigurno bih pomagao onima kojima to treba, čitav svoj život!
- Dirty Harry
Vidim ni ova tema ne moze bez Jate, Avaza, Hareta .... sad ce ovi drugi da se sjete Zlaje ... i ode sve u pm 
-
freak_with_a_laptop
BMW?amarella wrote:1. ispunila želje prijateljima, rodbini...
2. sebi kupila bmw 5![]()
3. putovala po svijetu s bmw
Hajde da si rekla Bugatti, Lamborghini, Ferrari ili slicno ali ... BMW? To je auto za obicne smrtnike.
My favourite toy - Aston Martin Vanquish - mrak mrkli
-
EI Presidente
hehe Pittagora, ti uvijek u kostpitt wrote:pih.....materijalisti
Ja bih otplatio kredite u koje sam uvaljen
Onda bih pomogao clanovima rodbine kojima treba da svota da zavrse skolu, ili pokrenu biznis.
Onda bih zamolio Mircerku da mi napravi listu osoba kojima treba medicinska pomoc.
Kupio bih starcima kucu.
Ako sta ostane, vjerovatno bih ulozio.
PS. I kupio bih MacPro
-
urbanagerila
"Rodjen sam u Brckom,
Zivim u Brckom,
i Brcko mi je za srce priraslo.
Zato prvo pola nagrade zelim da zadrzim za sebe.
A posto Brcko nema Dispanzera za djecu i stanicu Hitne medicinske pomoci.
I drugo pola nagrade zelim da zadrzim za sebe.
Mi smo brcaci svi taki ...
Kemo kupicet babo tamburu da sviras...
"
Zivim u Brckom,
i Brcko mi je za srce priraslo.
Zato prvo pola nagrade zelim da zadrzim za sebe.
A posto Brcko nema Dispanzera za djecu i stanicu Hitne medicinske pomoci.
I drugo pola nagrade zelim da zadrzim za sebe.
Mi smo brcaci svi taki ...
Kemo kupicet babo tamburu da sviras...
-
amarella
Rekoh da se odmah ne ufuramfreak_with_a_laptop wrote:BMW?amarella wrote:1. ispunila želje prijateljima, rodbini...
![]()
Hajde da si rekla Bugatti, Lamborghini, Ferrari ili slicno ali ... BMW? To je auto za obicne smrtnike.
My favourite toy - Aston Martin Vanquish - mrak mrkli
-
EI Presidente
Pocascen sam samom cinjenicom da ti je to palo na pametpitt wrote:ja bih i tebi kupio foto studio sa najboljom opremom:D
-
freak_with_a_laptop
cega skromno? THINK BIGamarella wrote:Rekoh da se odmah ne ufuramfreak_with_a_laptop wrote:BMW?amarella wrote:1. ispunila želje prijateljima, rodbini...
![]()
My favourite toy - Aston Martin Vanquish - mrak mrkli... skromno
-
EI Presidente
Mojne mota...garant bi zakuhala sa spacefuckerom, pa bi samo belaj isp'opitt wrote:frikushi bih kupio novi laptop:D I dovukao je u ju es of ej na skolovanje......columbiu
:D
- pitt
ma jok.....spandjali bi seEI Presidente wrote:Mojne mota...garant bi zakuhala sa spacefuckerom, pa bi samo belaj isp'opitt wrote:frikushi bih kupio novi laptop:D I dovukao je u ju es of ej na skolovanje......columbiu
-
EI Presidente
hehe...vidis tebi je casa uvijek do pola punapitt wrote:ma jok.....spandjali bi seEI Presidente wrote:Mojne mota...garant bi zakuhala sa spacefuckerom, pa bi samo belaj isp'opitt wrote:frikushi bih kupio novi laptop:D I dovukao je u ju es of ej na skolovanje......columbiu
:D Sevapa bih zaradio
ja bih tebi kupio kafanu na Shady Side
-
EI Presidente
Uhhh...semestar me ubi...a u Maju kontam ka domovini...mozda na ljeto, odijelo-pidjama...nema se vremena...a ni parapitt wrote:kad ces naletiti .....da se zarakijamo u vatrogasnom:D
haj ti u capitol, bio bi red...
-
freak_with_a_laptop
kako skolovanje? eeee dragi pituljak, cafire jedan, znam ja sto bi ti mene tamopitt wrote:frikushi bih kupio novi laptop:D I dovukao je u ju es of ej na skolovanje......columbiu
- pitt
da te usrecim.....jakakofreak_with_a_laptop wrote:kako skolovanje? eeee dragi pituljak, cafire jedan, znam ja sto bi ti mene tamopitt wrote:frikushi bih kupio novi laptop:D I dovukao je u ju es of ej na skolovanje......columbiu
![]()
![]()
-
EI Presidente
ihhhh...vec vidim sijaset forumasica kako panice i idu u frizerski da se napucajupitt wrote:mozda naletim malo......a idem i ja na ljeto domovini u susret:D