Ja, Vesna, uzimam Azru za svoju životnu saputnicu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

dinash

Post by dinash »

neka usvoje djecu. zasto da ne.
bice im bolje nego u mnogim hetero brakovima ... znate vec, kad se babo kuci vrati pijan i tako to.
jednima djecu ne daju, a drugi imaju na bacanje ...

uatever.
Hera

Post by Hera »

Jedini problem je sto ce to dijete (bar kod nas) vjerovatno imati problema od strane skolskih drugova itd... Mada cak i ako imas hetero roditelje ne znaci da neces imati tesko djetinjstvo...
I da, gay muskarcima jeste teze... Ja sam u svakom slucaju za detaljne provjere svih parova i njohove sposobnosti da odgoje dijete... kako str8 tako i gay... Vazan je odnos izmedju roditelja samih, ekonomska situacija...
in&san

Post by in&san »

dinash wrote:neka usvoje djecu. zasto da ne.
bice im bolje nego u mnogim hetero brakovima ... znate vec, kad se babo kuci vrati pijan i tako to.

uatever.

kao da se podrazumijeva da u tim vezama nema alkohola, droge itd.

inace nisam za legalizaciju homo brakova naravno i usvajanja djece.
car-x

Post by car-x »

Hera wrote:Jedini problem je sto ce to dijete (bar kod nas) vjerovatno imati problema od strane skolskih drugova itd... Mada cak i ako imas hetero roditelje ne znaci da neces imati tesko djetinjstvo...
I da, gay muskarcima jeste teze... Ja sam u svakom slucaju za detaljne provjere svih parova i njohove sposobnosti da odgoje dijete... kako str8 tako i gay... Vazan je odnos izmedju roditelja samih, ekonomska situacija...
ne mogu da budem pametan glede odgajanja djece u homoseksualnim parovima. pogotovu u nasoj sredini, gdje je dovoljno da imas drugacije ime od ostalih, ili kako rece mesa selimovic, ovdje ti sijeku glavu ako si za centimetar visi od ostalih.. elem, koliko bi to dijete bilo istraumatizirano, sam bog zna..

s druge strane, kamara je heteroseksualnih parova koji su od svoje djece napravili mentalne invalide i tu je tesko suditi.. nego bas nako, individualno odlucivati, na osnovu svakog para, da li im dati da usvoje dijete ili ne..
furlan

Post by furlan »

Legalizacija braka da .Svako ima pravo da bira svoj stil zivota.Na taj nacin se mogu regulisati i pravno imovinski odnosi u slucaju razvoda, smrti, penzije...
Ali djeca ne treba da cine dio takvih zajednica.Njih ne formiraju samo roditelji nego i sredina u kojoj zive.Na kraju krajeva provode u skoli osam sati gdje mogu biti izlozeni frustracijama koje ce se sigurno odraziti na psihu i buducnost njih samih.
car-x

Post by car-x »

furlan wrote:Legalizacija braka da .Svako ima pravo da bira svoj stil zivota.Na taj nacin se mogu regulisati i pravno imovinski odnosi u slucaju razvoda, smrti, penzije...
Ali djeca ne treba da cine dio takvih zajednica.Njih ne formiraju samo roditelji nego i sredina u kojoj zive.Na kraju krajeva provode u skoli osam sati gdje mogu biti izlozeni frustracijama koje ce se sigurno odraziti na psihu i buducnost njih samih.
znaci, fuj skola..
furlan

Post by furlan »

U slucaju da skolska sredina sazna za dvije mame ili dvije tate,upravo tako.Skola za dijete postaje fuj.
car-x

Post by car-x »

furlan wrote:U slucaju da skolska sredina sazna za dvije mame ili dvije tate,upravo tako.Skola za dijete postaje fuj.
samo bi raji bilo drago.. u slucaju da su dvije mame.. ;) tu bi se svakakvih psovki nakotilo..
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

dinash wrote:neka usvoje djecu. zasto da ne.

uatever.
Kad se babe vrate kući pjani, ili sa trecim babom, ili sa bajom, ili jedan od baba comes out of the closet shvatajuci da nije homo nego pedo...
manijak1

Post by manijak1 »

kako god , djeca ne trebaju biti eksperiment :oops:
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

joj raja jeste nefleksibilni :mrgreen:
Stitch__

Post by Stitch__ »

ja bi svu tu gamad u plinske komore :D
edu

Post by edu »

pa koliko ja znam..u bih ima vise zena nego mudonja..ovo je samo jedan od nacina da se to izbalansira.. :D :D ..ako ozenim dva ovakva para.. :D :D ..pika li mi se to kao ono po serijetu..4 zene.. :D :D :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

edu wrote:pa koliko ja znam..u bih ima vise zena nego mudonja..ovo je samo jedan od nacina da se to izbalansira.. :D :D ..ako ozenim dva ovakva para.. :D :D ..pika li mi se to kao ono po serijetu..4 zene.. :D :D :D
oooooo stan' stan' :oops: 4 žene, ali udovice :D:D
manijak1

Post by manijak1 »

Moram priznat da sam jedan primitivac zaostao u memli Balkana :D :D , ja ovo ipak ne mogu odobriti :D :D kako se može poništiti ovaj brak ? :D :D
P.S . da pišemo peticiju ? :D :D :D :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

hajmo ih poklat :x

:D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Da bacimo nuklearku ? :D :D

( Pozajmićemo od Irana :D :D jedan projektil :D )
Prenj

Post by Prenj »

Stitch__ wrote:ja bi svu tu gamad u plinske komore :D
Je li to ponestalo materijala za naslovnu?
manijak1

Post by manijak1 »

Ovdje niko nije normalan :oops:
Stitch__

Post by Stitch__ »

prenj jel se to osjecas ugrozenim zbog ovih prijetnji? :D :D :D
da pamtis

Post by da pamtis »

jebes zemlju koja lezbejke nejma....
emmanuelle

Post by emmanuelle »

jao pa nemogu da vjerujem, upravo sam pogledala neke rezultate anketa, vise je ljudi za legalizaciju prostitucije nego za brakove i usvajanje djece homoseksualnih parova, pa ljudi sta vam je?!
homoseksualne brakove apsolutno dopuštam i takodjer njihova, odnosno nasa prava na djecu.
ovakve reakcije samo ukazuju na zrelost jednog drustva!

ljudi pustite se institucija, free your mind!!
kakva djeca kao eksperimenti, malo razmislite, u pitanju je ljubav a ne pedofilija. valjate gluposti zbog vasih frustracija i opcenitog nerazmisljanja!!

ali vidim da ima dosta liberalnih ljudi, tako da polako ali sigurno doci cemo do cilja :D

Vive la liberté!
Stitch__

Post by Stitch__ »

krepaj :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

emmanuelle wrote:jao pa nemogu da vjerujem, upravo sam pogledala neke rezultate anketa, vise je ljudi za legalizaciju prostitucije nego za brakove i usvajanje djece homoseksualnih parova, pa ljudi sta vam je?!
homoseksualne brakove apsolutno dopuštam i takodjer njihova, odnosno nasa prava na djecu.
ovakve reakcije samo ukazuju na zrelost jednog drustva!

ljudi pustite se institucija, free your mind!!
kakva djeca kao eksperimenti, malo razmislite, u pitanju je ljubav a ne pedofilija. valjate gluposti zbog vasih frustracija i opcenitog nerazmisljanja!!

ali vidim da ima dosta liberalnih ljudi, tako da polako ali sigurno doci cemo do cilja :D

Vive la liberté!
Odmah klasifikacije.

Pa nije to nego ono za ste se upravo homici i bore, a to je sloboda misljenja.

Ako ja nisam za, to je moje misljenje, imam pravo na njega i slobodno cu ga iznositi.

I nema to nikakve veze sa liberalizmom, 100% sam siguran da jedan homoseksualac iz RS-a nebi nikad htio da ima za komsiju muslimana, a kamoli za ljubavnika.

To su samo "anđeli sa greskom" :D
emmanuelle

Post by emmanuelle »

Stitch__ wrote:krepaj :D
:-) jerk!
Post Reply